Wpis z mikrobloga

UWAGA OSZUST!

omijajacie z daleka @XxL3oNsxX - po tym jak kupiłem na jego scam stronie (klucze.shop - OMIJAĆ!) konto netflix za 19.99zł, zero kontaktu, mimo że wcześniej sam zagadywał na priv (reklamował się) i jest non-stop online

pod spodem wrzucam screen z potwierdzeniem zamówienia sprzed dwóch dni

taguję, bo może próbować złodziej oszukiwać dalej innych, tak jak już to zrobił też z użytkownikiem @aukolb tutaj: https://wykop.pl/wpis/79252169/jaki-serial-ktory-w-tym-roku-wyszedl-polecacie-obe#280253261

#netflix #netflixrodzina #netflixpl #hbogo #hbomax #disneyplus #disneyrodzina #primevideo #spotify #spotifyfamily #spotifyrodzina #tidal #tidalfamily #appletv #cda
@aukolb +5
@XxL3oNsxX: jak tam złodzieju? Bedę tak pisał w każdym w Twoim wpisie, aż usuniesz wszystkie i znikniesz stąd.
ZewBorsuka - UWAGA OSZUST!

omijajacie z daleka @XxL3oNsxX - po tym jak kupiłem na je...

źródło: image

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@ZewBorsuka chciałeś być sprytnym gojem, płacić mniej za goyslop, starzy mędrcy mieli na to rady - torrenty, teraz nawet bez torrentow są strony gdzie jest wszystko za darmo, nie muszę kupować żadnych HBO, Amazon prime, Apple Netflix itd - tylko głupie goje to kupują
  • Odpowiedz
@ZewBorsuka: nie wiem czy ty piszesz o tym kolejny raz czy jesteś kolejną osobą która dała się na to nabrać, ale fascynuje mnie jak do tego doszło że handel tańszymi kontami na wypoku (xD) nie wzbudził waszych podejrzeń. A śmiejecie się ze starych bab że dają się zrobić na nigeryjskiego księcia, amerykańskiego żołnierza czy innego bradda pitta
  • Odpowiedz
  • 0
@kjubikul: korzystałem po prostu już wiele razy z podobnych stron, za każdym razem wszystko było ok, w tym wypadku gościa niejako potwierdza jego konto na wykopie, które nie zostało założone wczoraj i nie jest puste i to cię tak dziwi znowu? czy chcesz się po prostu dowartościować, że dzięki wrodzonej wnikliwości przejrzysz od razu każdego takiego oszusta?

jak czytam takie wpisy jak twój to wiem co zrobie następnym razem w
  • Odpowiedz
@ZewBorsuka: pisałem pod postami tego typa że jest złodziejem. Nie zapaliła ci się czerwona lampka? Czy teraz będziesz mnie obwiniał za swoją głupotę, bo ci ją wytykam.
  • Odpowiedz
  • 0
@kjubikul: tępy jakis jestes? gdzie niby masz te swoje wpisy jak już jest 100x wszystko przez niego usunięte?

moją głupotę przyjąłem na klatę i chciałem ostrzec innych przed tym gościem pisząc osobny wpis, a ty wykorzystałeś go żeby się pośmiać z tego jacy to inni są nieświadomi i dają się naciągać - widać kompleksy niezłe, musiałeś się dowartościować
  • Odpowiedz
@ZewBorsuka: nie, nie mam kompleksów, za to ty masz problem z przyjmowaniem rzeczywistości do świadomości. I problemem nie jest to jaki jesteś nieświadomy, tylko to że chciałeś przyjanuszyć kupując konto, które jest od kogoś ukradzione, co czyni cię paserem (ludzie którym dostęp ukradziono płacą za to) Dlatego mnie to śmieszy, bo trafiła kosa na kamień
  • Odpowiedz