Aktywne Wpisy

Gazetapl_news +42
Zmieniliśmy kolory, logo i stronę główną Gazeta.pl. Co sądzicie?

źródło: Zrzut ekranu 2025-04-15 061815
Pobierz
WielkiNos +142
Jakaś baba zorganizowała wyjazd dla singli na wspólną imprezę integracyjną za 2,5k na weekend. Przybyło tylko 3 facetów. Oburzone kobiety pytają co się dzieje z mężczyznami, że nie chcą płacić za poznawanie kobiet.
A może lepiej zapytać co się dzieje z kobietami, że myślą, że interesujący, mający powodzenie mężczyźni przybędą tabunami na wyjazd singielek po 30 żeby je adorować i sobie porozmawiać kiedy za tą cenę można się umówić na s--s z
A może lepiej zapytać co się dzieje z kobietami, że myślą, że interesujący, mający powodzenie mężczyźni przybędą tabunami na wyjazd singielek po 30 żeby je adorować i sobie porozmawiać kiedy za tą cenę można się umówić na s--s z

źródło: temp_file7965786545065952647
Pobierz
omijajacie z daleka @XxL3oNsxX - po tym jak kupiłem na jego scam stronie (klucze.shop - OMIJAĆ!) konto netflix za 19.99zł, zero kontaktu, mimo że wcześniej sam zagadywał na priv (reklamował się) i jest non-stop online
pod spodem wrzucam screen z potwierdzeniem zamówienia sprzed dwóch dni
taguję, bo może próbować złodziej oszukiwać dalej innych, tak jak już to zrobił też z użytkownikiem @aukolb tutaj: https://wykop.pl/wpis/79252169/jaki-serial-ktory-w-tym-roku-wyszedl-polecacie-obe#280253261
#netflix #netflixrodzina #netflixpl #hbogo #hbomax #disneyplus #disneyrodzina #primevideo #spotify #spotifyfamily #spotifyrodzina #tidal #tidalfamily #appletv #cda
źródło: image
PobierzReklamacje szybko uwzględniają.
Jadą wraca a oni już samo ściągają kadr od oszusta
jak czytam takie wpisy jak twój to wiem co zrobie następnym razem w
moją głupotę przyjąłem na klatę i chciałem ostrzec innych przed tym gościem pisząc osobny wpis, a ty wykorzystałeś go żeby się pośmiać z tego jacy to inni są nieświadomi i dają się naciągać - widać kompleksy niezłe, musiałeś się dowartościować
To już lepiej się składać z "rodzinką" w internecie