Aktywne Wpisy

annlupin +21
no hej cotam uwas

źródło: annlupin20250517
Pobierz
skrogg +4
Takie dziwadło znalazłem. Co z tym zrobić?

źródło: a-bottle-of-skenderbeu-skenderbeg-brandy-gjeroj-kastrioti-kantina-AN10YC
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: annlupin20250517
Pobierzźródło: a-bottle-of-skenderbeu-skenderbeg-brandy-gjeroj-kastrioti-kantina-AN10YC
PobierzWykop.pl
Nawet w złodziejskim media expert jest taniej https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/podzespoly-komputerowe/karty-graficzne/karta-graficzna-powercolor-radeon-rx-9070-xt-hellhound-16gb XD
#pcmasterrace
źródło: image
Pobierz@JednaRenkaJedenKaleka: pojęcie msrp jest aktualnie (prawie) martwe. rtx 5070ti niby msrp 3900, a jak popatrzysz modele z rozsądnym chłodzeniem to witamy w okolicach ~4600+ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co do 9070xt, to jak na wydajność (prawie) 7900xtx za parę stówek mniej z >aktualnych< ofert, to jednak jakiś progres jest.
@JednaRenkaJedenKaleka: z tej ostatniej okazji z peppera? Ja się nie wyrobiłem ( ͡° ʖ̯ ͡°) i później brałem quicksilver magnetic, bo mam tylko dwie wtyki zasilania. Zdaje się mieć trochę lepsze chłodzenie niż hellhound, co pewnie pozwoli na lekkie oc.
Wczoraj dodatkowo mogłem kupić 9070 za 629 euro bo już miałem w koszyku ale stwierdziłem, że nie chce mi się bawić w sprzedawanie tego na OLX
Ale ogólnie to niemieckie źródełko już wysycha, AMD skończyło dopłacać i teraz
źródło: image
Pobierz@JednaRenkaJedenKaleka: mnie to ciągłe monitorowanie zaczęło już męczyć i się poddałem, bo chcę