Wpis z mikrobloga

U niemca jest za 3500 co i tak jest chorą ceną xD

@JednaRenkaJedenKaleka: pojęcie msrp jest aktualnie (prawie) martwe. rtx 5070ti niby msrp 3900, a jak popatrzysz modele z rozsądnym chłodzeniem to witamy w okolicach ~4600+ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co do 9070xt, to jak na wydajność (prawie) 7900xtx za parę stówek mniej z >aktualnych< ofert, to jednak jakiś progres jest.
  • Odpowiedz
ja kupiłem za 800 euro XFX Mercury więc hellhound za taką cenę jest śmieszny

@JednaRenkaJedenKaleka: z tej ostatniej okazji z peppera? Ja się nie wyrobiłem ( ͡° ʖ̯ ͡°) i później brałem quicksilver magnetic, bo mam tylko dwie wtyki zasilania. Zdaje się mieć trochę lepsze chłodzenie niż hellhound, co pewnie pozwoli na lekkie oc.
  • Odpowiedz
@mesje_labul: Nie, jeszcze wcześniej też były. Jakbym nie spał tak długo w tamtym tygodniu to bym kupił u Niemca 9070 XT za 690 euro bo był w sklepie Asusa przez godzinę XD

Wczoraj dodatkowo mogłem kupić 9070 za 629 euro bo już miałem w koszyku ale stwierdziłem, że nie chce mi się bawić w sprzedawanie tego na OLX

Ale ogólnie to niemieckie źródełko już wysycha, AMD skończyło dopłacać i teraz
JednaRenkaJedenKaleka - @mesje_labul: Nie, jeszcze wcześniej też były. Jakbym nie spa...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
Nie, jeszcze wcześniej też były. Jakbym nie spał tak długo w tamtym tygodniu to bym kupił u Niemca 9070 XT za 690 euro bo był w sklepie Asusa przez godzinę XD

Wczoraj dodatkowo mogłem kupić 9070 za 629 euro bo już miałem w koszyku ale stwierdziłem, że nie chce mi się bawić w sprzedawanie tego na OLX

@JednaRenkaJedenKaleka: mnie to ciągłe monitorowanie zaczęło już męczyć i się poddałem, bo chcę
  • Odpowiedz