Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jakie fajnie auto można kupić do 50k pln? Tata szuka "nowego" auta do około 50k zł, jedynym wymaganiem jest automatyczna skrzynia biegów. Jakie auto kupilibyście w tym budżecie? #motoryzacja #samochody #auto #auta #pytanidoeksperta

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jakie fajnie auto można kupić do 50k pln? Tat...

źródło: sddefault

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
dynamiczny-rzecznik-6: Jak chce przyszpanować wyglądem i marką, aby budzić respekt to niech kupi jaguar xf - tylko drogi w naprawie i nie wiem czy się często psuje.

Pamiętam jeszcze, że mój kolega kiedyś chciał sobie kupić infiniti w coupe, nie pamiętam dokładnie model, ale w tej cenie dało radę go dostać. I naprawdę wyglądało na droższe niż te 50k.

Ewentualnie jakąś beemke i też bedzie cool xd
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zrównoważony-lider-45: Golf 5 1.9tdi z hamowany na 140KM 2008, 11k PLN dalem. DSG 7 robi to auto.

Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie lepszego auta poniżej 130k - wtedy bym myślał o 5er poprzedniej generacji z 3.0 d i 8 biegowym zf

Ale wszystko zależy od tego jak użytkuje auto. Inne auto się kupuje do jazdy w trasy 40kkm rocznie, a inne do lansu na parkingach 5kkm rocznie. To znacznie wpływa na podejście i
  • Odpowiedz