Aktywne Wpisy

fsfdjf +14
a kto nie sra ten nie żyje

Defined +7
Nie ma co się oszukiwać. Nastąpiła grażynofikacja i januszkofikacja wykopu. Stało się to przez odpływ ludzi młodych na tiktoka i twittera, a do tego seria wyborów sprawiła, że mikroblog to jedno wielkie polityczne szambo w którym moderacja już poddała się tagować polityka, bo tych wpisów jest po prostu za dużo. Nie ma ratunku dla wykopu. To koniec
Jakie fajnie auto można kupić do 50k pln? Tata szuka "nowego" auta do około 50k zł, jedynym wymaganiem jest automatyczna skrzynia biegów. Jakie auto kupilibyście w tym budżecie? #motoryzacja #samochody #auto #auta #pytanidoeksperta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
źródło: sddefault
PobierzPamiętam jeszcze, że mój kolega kiedyś chciał sobie kupić infiniti w coupe, nie pamiętam dokładnie model, ale w tej cenie dało radę go dostać. I naprawdę wyglądało na droższe niż te 50k.
Ewentualnie jakąś beemke i też bedzie cool xd
Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie lepszego auta poniżej 130k - wtedy bym myślał o 5er poprzedniej generacji z 3.0 d i 8 biegowym zf
Ale wszystko zależy od tego jak użytkuje auto. Inne auto się kupuje do jazdy w trasy 40kkm rocznie, a inne do lansu na parkingach 5kkm rocznie. To znacznie wpływa na podejście i