Aktywne Wpisy

wykop +40
🔄 Zmiany na Wykopie – co się zmienia i dlaczego?
Wprowadzamy zestaw zmian, które mają na celu uproszczenie korzystania z serwisu, uporządkowanie interfejsu oraz przywrócenie funkcjonalności przez Was cenionych. Poniżej znajdziecie szczegółowe informacje o tym, co się zmienia i z jakich powodów.
🗂 Rezygnacja z kategorii i kategorii własnych
System kategorii oraz kategorii własnych został usunięty, ponieważ – jak pokazały zarówno dane, jak i Wasze opinie w ankietach – nie spełnił swojej roli. Kategorie miały
Wprowadzamy zestaw zmian, które mają na celu uproszczenie korzystania z serwisu, uporządkowanie interfejsu oraz przywrócenie funkcjonalności przez Was cenionych. Poniżej znajdziecie szczegółowe informacje o tym, co się zmienia i z jakich powodów.
🗂 Rezygnacja z kategorii i kategorii własnych
System kategorii oraz kategorii własnych został usunięty, ponieważ – jak pokazały zarówno dane, jak i Wasze opinie w ankietach – nie spełnił swojej roli. Kategorie miały

źródło: Wykop - lewy panel
Pobierz
dexterpol +491
Jakie fajnie auto można kupić do 50k pln? Tata szuka "nowego" auta do około 50k zł, jedynym wymaganiem jest automatyczna skrzynia biegów. Jakie auto kupilibyście w tym budżecie? #motoryzacja #samochody #auto #auta #pytanidoeksperta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
źródło: sddefault
PobierzPamiętam jeszcze, że mój kolega kiedyś chciał sobie kupić infiniti w coupe, nie pamiętam dokładnie model, ale w tej cenie dało radę go dostać. I naprawdę wyglądało na droższe niż te 50k.
Ewentualnie jakąś beemke i też bedzie cool xd
Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie lepszego auta poniżej 130k - wtedy bym myślał o 5er poprzedniej generacji z 3.0 d i 8 biegowym zf
Ale wszystko zależy od tego jak użytkuje auto. Inne auto się kupuje do jazdy w trasy 40kkm rocznie, a inne do lansu na parkingach 5kkm rocznie. To znacznie wpływa na podejście i