Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć,
Kupiłem ostatnio nowy samochód i chciałbym do niego dorzucić wideo rejestrator w razie czego. Chciałbym zamontować żeby obraz był w 360 stopniach (4 kamerki)
I mam pytanie jak to ma działać? Jeśli "wyczuje" że coś klepneło w samochód kamerki maja zapisywać obraz ale jak o ile skróci to długość życia akumulatora? Bo nawet jeśli nic nie klepnie to i tak takie kamerki pobierają prąd. Nie chciałbym sytuacji że np. Nie będę ruszał samochodu przez tydzień a tu będzie rozładowany akumulator. Czy zrobienie czegoś takiego w ogóle ma sens?

#samochody #pytanie #elektornika #kamerki #wideorejestrator #problem #pytaniedoeksperta #auto

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Kiedyś kupiłem z takim zamiarem 70mai przód+tył i okazało się, że w trybie parkingowym działa tylko przednia. Ponadto musiałoby solidnie walnąć żeby to wybudziło, myślę że lekkiego przerysowania by to nie poczuło w ogóle. Niby jest tak, że jest zabezpieczenie akumulatora, ale wyłączyłem to, bo to zabezpieczenie i tak schodziło do niezdrowo niskiego dla akumulatora napięcia.
Jakbym miał coś takiego kupować to tylko kamerka z włąsną baterią.
  • Odpowiedz