Aktywne Wpisy

Emerald84 +52

KingaM +18
#dzieci mój syn nauczył się obchodzić nieumiejętność czytania biorąc mój telefon, robiąc zdjęcie, wrzucając do #chatgpt, wklejąc przypiętą w schowku komendę "przepisz" a następnie klikając w odpowiedzi ikonę głośnika, by syntezator mowy przeczytał przepisaną zawartość, ale to odrobinę czasochłonne, przyłapałam go na czytaniu książek z bajkami w taki sposób, nie mogę wyjść z podziwu z jego uporu

Nawet nie trzeba się bardzo interesować Koreą Północną żeby wiedzieć że te wycieczki to wszystko jest ustawka pod turystów, jakieś tam wizyty w przedszkolu czy w koreańskim domu, wszytko jest wyreżyserowane.
A Pająk zachowuje się jakby nie miał o tym pojęcia i zdziwiony że tak wszystko tam wygląda, trochę dziwne jak na takiego "wielkiego" podróżnika.
No i to nie była wycieczka po Korei bo tylko byli w Rason bo tylko obecnie to było dla turystów.
Po tym wyjeździe ich Korea się znów zamknęła i już kręcą dramę że to przez nich.
Grasz w głupie gry, wygrywasz głupie nagrody, proste.
tĘ wycieczkĘ
@dizel81: To taki przykład, że będąc nienachalnie inteligentnym, żeby nie powiedzieć idiotą, możne jednak robić dobre wyświetlenia i karierę na jutubach. W sumie w świetle tego, ze najpopularniejsi "influencerzy" to często wyjątkowo głupi ludzie, to nie jest jakieś wielkie spostrzeżenie, ale fakt, ze takie zjawisko, może nawet zapotrzebowanie istnieje.
On pokazuje świat oczami takiego idioty. Kiedyś, dobre 10 lat temu była bardzo popularna
@dizel81: przecież kilkukrotnie powtarza że tego się spodziewał
W sensie że próbował robić sztuczną dramę, no może to to na jakichś nowych widzach by zadziałało, ale jak ktoś się interesuje Koreą Północną to dobrze wie jak to tam wygląda i nawet nie trzeba do tego Pająka oglądać.
Zresztą moim zdaniem jego filmiki z nich wszystkich wyszły najgorzej ale on zawsze to na
@adik75: mi się zdaje, że po prostu zawsze jak miałeś programy podróżnicze w telewizji, to ci podróżnicy byli ĄĘ, wszystko wiedzieli, tłumaczyli, mieli wejścia tam gdzie