Wpis z mikrobloga

#famemma W 2014 nie mieliśmy patostrimerów i strimerów tylko pranksterów. Wielu młodych koneserów dymów nie pamięta tych siermiężnych początków internetu

#patostreamy #stream
ZanZani - #famemma W 2014 nie mieliśmy patostrimerów i strimerów tylko pranksterów. W...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

W 2014 nie mieliśmy patostrimerów i strimerów tylko pranksterów. Wielu młodych koneserów dymów nie pamięta tych siermiężnych początków internetu

@ZanZani: Tutaj przede wszystkim warto pamiętać o tym, że przez ostatnie lata bardzo mocno naprawdę przede wszystkim zmienił się kanon humoru tego co wolno a czego nie wolno. Poza tym wyrosła nowa generacja którą wszystko szokuje to przekłada się później na wszystko na czele z popkulturą.
  • Odpowiedz
  • 2
@Cztero0404: właśnie to mnie trochę dziwi, że niby zmienił się kanon humoru i takie Z d--y do ucha źle się zestarzało, a wtedy tak nie szokowało. A z drugiej strony mieliśmy trend prawdziwych pato strimów typu Magicale i Rafatus, co już było jednak skrajnością
  • Odpowiedz
właśnie to mnie trochę dziwi, że niby zmienił się kanon humoru i takie Z d--y do ucha źle się zestarzało, a wtedy tak nie szokowało. A z drugiej strony mieliśmy trend prawdziwych pato strimów typu Magicale i Rafatus, co już było jednak skrajnością

@ZanZani: Może to będzie bardzo kontrowersyjne co teraz napiszę, ale w 2014 roku kiedy ten film był nagrywany chodziłem do gimnazjum i ludzie ogólnie wtedy mieli taki
  • Odpowiedz
  • 2
@Cztero0404: Ja wtedy chodziłem do liceum i też się to oglądało ze śmiechem. Niemniej trochę szokowało poziomem chamstwa. A to że się oberwało Wardze po latach to powalone, bo Ravgora z tego co pamiętam stawiali jako ofiarę xD
  • Odpowiedz
@ZanZani: Mnie ten poziom chamstwa nie szokuje ponieważ dla mnie to było normalne w pewien sposób, wszyscy chodząc do gimnazjum mniej więcej spotykaliśmy się takim zjawiskiem na co dzień. Aczkolwiek w późniejszym życiu między innymi dzięki temu to mi pomogło przez wyrobienie sobie takiej bezczelności pewnej i asertywności nawet. Wiesz Wapniak i Ravgor nagrywali filmy gdzie się pytają czy ktoś im loda nie zrobi z tego afery nie było o
  • Odpowiedz
A to że się oberwało Wardze po latach to powalone, bo Ravgora z tego co pamiętam stawiali jako ofiarę

@ZanZani: Był starszy więc powinien być mądrzejszy a nie namawiać chłopa do robienia głupot. Tak przynajmniej mi się wydaje bo dla mnie obaj p------i ale oglądało się to zajebiście xd
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: właśnie też byłem w środowisku raczej gruboskórnym więc mnie to bawiło, jak na Ciebie miało dobry efekt to spoko, ale po czasie jak się to ogląda to w sumie takie wiesz, robienie z siebie debila. Ja tam bym nie chcaił być kojarzony z pytaniem ludzi czy mi zrobią loda. No i gadanie takiego w---------j do losowych ludzi to dla mnie zła energia. Ale odchyły się zawsze ciekawie ogląda
  • Odpowiedz
@ZanZani: Nie no, akurat to z chodzeniem po mieście i pytaniem się czy ktoś ci loda zrobi to było w ch^! zjb@n3e generalnie. Obawiam się, że pomysłodawcy tego ''zajebistego'' filmu jakby podeszli wtedy nawet do niektórych moich znajomych w gimnazjum to skończyliby co najwyżej jadąc karetką inną kwestią jest to, że kiedyś pewnego prankstera gonili po Lublinie, ale jakoś na youtube się tym nie pochwalił xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: właśnie ten gość od loda prawie w------l zebrał bo specjalnie podchodził do niebezpiecznych osób xD Po jakimś czasie generalnie był trend j-----a tych pranksterów, także nie dziwne że ziomka gonili xd
  • Odpowiedz
@ZanZani: Ten trend akurat był zasłużony, pewien jegomość na przykład szalał swoim mercedesem e-klasą po taksówce taką beżową w Lublinie to mu się szyba zepsuła ( ͡° ͜ʖ ͡°) Taki jeden co szukał oszustów na carverticalu i wrzucał przejazdy z cycatymi blondynami dla stulejarzy
  • Odpowiedz