Wpis z mikrobloga

#przegryw #bekazpodludzi #depresja

Komentarze starych pryków pod artykułem o depresji która coraz częściej dotyka młodych ludzi. Ja mam wrażenie że dla takich ludzi jedyną receptą na problem jest ciężka praca od rana do wieczora aby nie musieć myśleć nad swym marnym losem i zająć czymś głowę. A najlepsza jest pani Bożena która sama nigdy w wojsku zapewne nie była i nie będzie ale z łatwością decyduje o czyimś życiu.
mr-dawid - #przegryw #bekazpodludzi #depresja 

Komentarze starych pryków pod artykuł...

źródło: temp_file6738398870629100855

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mr-dawid: już widzę tr nagłówki "programiści nie chcą pracować bez AI"

I nasze komentarze "jakie k---a ejaj jak ja byłem młody to sie javy z książki uczyłem, wszystkie biblioteki trzeba było na pamięć znać, a teraz się w dupach od tego ejaj przestawia."
  • Odpowiedz
@mr-dawid: @mr-dawid też to widziałem, jakiś dziadek pisał uwaga tu cytat "jak ktoś zaczyna od depresji to wyląduje u czubków"

Wgl Onet przeprowadza nie atak a już zwykły lincz na młodych ludzi. A ci starzy wierzą w wszystko.
  • Odpowiedz
@mr-dawid: Ból d--y starych dziadów wynika głównie z tego, że na starość zdają sobie sprawę z tego jak bardzo gówniane mieli życie. A co gorsza nie będą w stanie już tego nadrobić, bo do Bozi bliżej jak dalej. Dzisiaj ludzie mogą swobodnie podróżować po całym świecie,szybko przemieszczać się za pomocą samochodów i samolotów, dzięki Internetowi komunikować z ludźmi z drugiego końca globu, kupować produkty z całego świata, oglądać filmy na
  • Odpowiedz
@mr-dawid: #niepopularnaopinia boomerzy mają częściowo rację tylko wychodzą ze złego założenia. Nie chodzi o robotę, bo ona sama w sobie nic nie daje. Chodzi o odłożenie internetu, „poczucie” życia realnie a nie wzdychanie do rolek z Insta. Przez rozjazd tego co (fałszywie) można by mieć vs to co się ma - j---e się w głowie. Po co pracować jak nigdy nie będziesz mieć takiej zajebistej chaty i Ferrari
  • Odpowiedz
@mr-dawid: najzabawniejsze jest to jak starzy ludzie opowiadają historię z wojska.
Młody takie zabawne akcje były z henkiem.
Jak pijani wracaliśmy z poligonu i pijanego generała wieźliśmy bla bla

Zawsze pomijają te złe części bycia tam a te dobre może i zabawne ale idale pokazują jaka to była patolagia nie warta dnia bycia tam
  • Odpowiedz
@mr-dawid: patrząc na takich ludzi i ogólnie innych też, nawet młodych, u nas czy za granicą choćby w komentarzach i dyskusjach w internecie, gdy jest temat polityki czy światopoglądu czy poziomu wiedzy i nauki a przede wszystkim empatii i zrozumienia kogoś innego niż oni sami, to można dojść do wniosku że ludzie powinni zatrzymać się w rozwoju na poziomie średniowiecza a oświecenie i renesans i epoka przemysłowa i cyfryzacja i
  • Odpowiedz