Aktywne Wpisy

masternodeBTC +311
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tym tagu o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się swoimi pomysłami
Od 4 lat rozmawiamy na tym tagu o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się swoimi pomysłami

Niesondzem +101
2025. Dlaczego kobiety, zwlaszcza dziewczyny się brzydko ubierają?
Zmysł kobiecy do strojenia się zamarł wraz z modą na dresiare albo luzne spodnie jak użula i teraz glupio im to przelamac bo co ludzie powiedzo?
#rozowepaski #modadamska #modameska
Zmysł kobiecy do strojenia się zamarł wraz z modą na dresiare albo luzne spodnie jak użula i teraz glupio im to przelamac bo co ludzie powiedzo?
#rozowepaski #modadamska #modameska

źródło: image
Pobierz
Komentarze starych pryków pod artykułem o depresji która coraz częściej dotyka młodych ludzi. Ja mam wrażenie że dla takich ludzi jedyną receptą na problem jest ciężka praca od rana do wieczora aby nie musieć myśleć nad swym marnym losem i zająć czymś głowę. A najlepsza jest pani Bożena która sama nigdy w wojsku zapewne nie była i nie będzie ale z łatwością decyduje o czyimś życiu.
źródło: temp_file6738398870629100855
PobierzI nasze komentarze "jakie k---a ejaj jak ja byłem młody to sie javy z książki uczyłem, wszystkie biblioteki trzeba było na pamięć znać, a teraz się w dupach od tego ejaj przestawia."
Wgl Onet przeprowadza nie atak a już zwykły lincz na młodych ludzi. A ci starzy wierzą w wszystko.
źródło: IMG_9698
PobierzMłody takie zabawne akcje były z henkiem.
Jak pijani wracaliśmy z poligonu i pijanego generała wieźliśmy bla bla
Zawsze pomijają te złe części bycia tam a te dobre może i zabawne ale idale pokazują jaka to była patolagia nie warta dnia bycia tam