Wpis z mikrobloga

Szukam diety pudełkowej z wyborem menu, jakościowej, obecnie korzystam z NTFy i było solidnie ale zaczyna się nudzić podobne posiłki kolejny miesiąc i potrzebuję, aby było mniej posiłków wege i keto do wyboru.

Lubię zjeść “normalne” posiłki, mięso, kanapki, coś słodkiego na śnadanie/przekąski jest okej, rotacja między fit, domowymi daniami i czasami zjedzenie coś wege/keto/lekkiego dla odmiany, ale w NTFy płacę za najwyższy pakiet i bywa, że w ciągu dnia 2/3 posiłków to jakieś wymysły wege albo tłuszczowe z keto i bardzo ogranicza mi to finalnie wybór, i różnorodność diety.

Catering stosuję bez celu odchodzania, a wręcz spoko jakbym coś przytył, więc nie pilnuję się jakoś bardzo i chcę jeść smacznie, węgle, białko i do przodu :)

Miałem Vikinga, dla mnie mega słaba jakość, NTFy duużo lepsze. Innych firm nie korzystałem jeszcze.

#dietapudelkowa #dieta #cateringdietetyczny #catering #kuchniavikinga
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ddk1910: Taki tip: jak się nudzi to trzeba rotować firmami. A żeby mieć te kilka ulubionych to trzeba niestety testować różne.
Dla mnie top cateringi pod względem smaku to ntfy, maczfit, kukuła, cud i miód, pomelo ale nie gwarantuje, że spełnią Twoje oczekiwania bo jeżeli nie trzeba to często nie korzystałem z wyboru menu, lubię być zaskoczony czymś, a jestem raczej wszystkożerny. A jak miałem wybór menu to często wybierałem
  • Odpowiedz