Wpis z mikrobloga

#hotelparadise niesamowite to jest, że to już któraś edycja kiedy kobiety okazują się takimi żmijami dla nowej uczestniczki. Jestem przerażony tym jakie te laski są…
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rycerznakoniu: Kolejny interesujący element tego sezonu, bo akurat też wszedł nowy, nowa jest już jeden dzień, więc zobaczymy, jak nowy będzie traktowany jutro.

Ale już dziś mam teorię, że z powodu tego, iż nowy jest bardzo atrakcyjny i dwie uczestniczki jasno deklarują zainteresowanie, do tego jest w parze z potencjałem, to grupa raczej go nie wyalienuje, bo on pojawiając się już zajął w niej jakąś pozycję.

Tymczasem ona mówiąc delikatnie
  • Odpowiedz
@rycerznakoniu ej, a co myślisz o Jagodzie? R-------a mnie jak od razu pobiegła i wysprzęgliła “śmiech” nowej do PierdziCycka. Gdzie ona chciała się pozbyć Jagody i w zapowiedzi też jest mowa o wywaleniu jej 🤣
  • Odpowiedz
@FCSTULEJ: wydawała się na mega spoko dziewczyną ale ewidentnie jest zagubiona i fałszywa. Gdzie wiatr zawieje tam ona leci… jak dla mnie jest fałszywa.
Jedynie kogo lubię z dziewczyn to Amandy. Reszta lasek to jakaś masakra
  • Odpowiedz
@FCSTULEJ: mnie bardziej działa na nerwy niż suczita czy koza. Nieszczera i fałszywa, orderu dla najlepszej przyjaciółki by nie dostała. Jedynie Amanda z emigracji spoko 👍🏻 życzliwa i pocieszna
  • Odpowiedz
@Rurekkb ale niestety niezbyt urodziwa. SUCZITA dobrze o niej powiedziala, choć nie było to zbyt miłe. Niestety moja teoria na temat nie urodziwych kobiet zawsze się sprawdza. Mianowicie: brzydkie baby budują swoją pewność siebie na tym, że dają d--y każdemu.
  • Odpowiedz