Wpis z mikrobloga

@muchatse: śmianie się z memcena to nie tylko obowiązek ale i przyjemność, robię to pro bono, ponadto szczerze ubolewam że w mom kraju jest tak źle że ten typ ma sondażowe 20% xd całe szczęście braun stabilnie 2%
  • Odpowiedz
mentzenowi urosło i zobaczcie jak na wykopie oraz x zaczęła się kampania przeciwko.

@muchatse: Ja myślę, że to wina Mentzena i tego, jak zabiera ludziom buty. Jak tylko kończy się jego przemówienie, zabiera losowym ludziom obuwie i ucieka. Już 3 filmy z rożnych miejsc widziałem, jak biegnie uciekając przed kimś, wymija ludzi z kamerami i znika z oka obiektywu. Myslę, że jak by tyle nie kradł, to by mógł wygrać.
  • Odpowiedz
@muchatse: wiesz czemu nie masz 500 plusów? Bo nie stoi za tobą ani tuskobot ani trollownia giertycha xD, wrzucajcie giertychowego screena pod każdym postem gdzie się liżą po jajkach trolle
  • Odpowiedz
@muchatse: Coś w tym jest xD

Mimo wszystko śmianie się z naszych polityków to nie tylko obowiązek, ale też przyjemność. Ja staram się śmiać z każdego.
Chociaż otwarcie przyznam, że Nawrocki był tak nijaki i tak mdły, że za dużo nie można było się z niego pośmiać. Ale do wyborów jeszcze daleko, może i Czaskoski nasra znowu do Wisły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@muchatse @Nighthuntero @korona_swirus
Ja zacząłem cisnąć bo jak zobaczyłem że ma już 20% to się zmartwiłem. Poźniej ktoś mi wkleił Giertycha i nazwal mnie tuskobotem chociaz nie mialo to zwiazku.
Po prostu jestem narodowcem i uwazam ze Konfederussia dziala na szkode Polski i polaków.
  • Odpowiedz
@muchatse: muszę cię rozczarować, zawsze wszyscy cisnęli z Mentzena, tylko dopiero teraz zacząłeś to zauważać z powodu tzw. efektu potwierdzenia.
  • Odpowiedz