Aktywne Wpisy

Salido +459
Minął 4. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w którym zginęło 5 osób.
17 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
17 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w którym zginęło 5 osób.
17 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
17 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj

źródło: 1-433025-28
Pobierz
źródło: 1000020651
Pobierz@muchatse: Ja myślę, że to wina Mentzena i tego, jak zabiera ludziom buty. Jak tylko kończy się jego przemówienie, zabiera losowym ludziom obuwie i ucieka. Już 3 filmy z rożnych miejsc widziałem, jak biegnie uciekając przed kimś, wymija ludzi z kamerami i znika z oka obiektywu. Myslę, że jak by tyle nie kradł, to by mógł wygrać.
Mimo wszystko śmianie się z naszych polityków to nie tylko obowiązek, ale też przyjemność. Ja staram się śmiać z każdego.
Chociaż otwarcie przyznam, że Nawrocki był tak nijaki i tak mdły, że za dużo nie można było się z niego pośmiać. Ale do wyborów jeszcze daleko, może i Czaskoski nasra znowu do Wisły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja zacząłem cisnąć bo jak zobaczyłem że ma już 20% to się zmartwiłem. Poźniej ktoś mi wkleił Giertycha i nazwal mnie tuskobotem chociaz nie mialo to zwiazku.
Po prostu jestem narodowcem i uwazam ze Konfederussia dziala na szkode Polski i polaków.