Wpis z mikrobloga

@bezpravkano207: "zakaz wypowiedzi o Nowaku" xD No faktycznie, od tego czasu nie wypowiada się xD

BTW skoro to takie straszne straty wizerunkowe to niech pozwie te duże kanały, niech idzie do sądów ze Stanowskim, Konopskim i Nie Wiem Ale się Dowiem. Przecież pójdzie jak z płatka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@bezpravkano207: I w ogóle, przecież na tym screenie cisnę po rudej k---i3, (chociaż byś mógł pokazać całego posta Bogusiu. A nie pokazujesz fragment, no dawaj wklej całość, a nie fragmencik
  • Odpowiedz
@NicolasLatifi: Ale ja tam o tym pisałem, że gośc ma skończone życie w naszym kraju , a dziecko wyrośnie na wykolejeńca, jak zobaczy co jego ojciec na0d--------ł (chyba, że koński odwłok skończy w kryminale, to też sepleniąca nie wychowa samemu dzieciaka i wiadomo że dzieciaki, wychowujące się bez ojca mają różne problemy w dorosłym życiu przez ww.)
  • Odpowiedz
@bezpravkano207: Hah, i co mi Pan redaktor diagnozuje konkretnie, bo zabrzenia osobowości to dosyć szeroki temat. Ps, według niektórych badań ponad 50% ludzi ma jakieś zaburzenia (depresja, bezsenność, nałogi to też zaburzenia, albo silna potrzebna atencji jak u ciebie też można podpiąć pod jakieś skrzywienie( jakieś niedowartościowanie, kompleks niższości, sam pisałeś że byłeś pod butem żony wiele lat, więc może to dlatego
  • Odpowiedz
@bezpravkano207: Zapraszam adwersarza, do merytorycznej dyskusji, a nie przepychanki na poziomie gimnazjum ( w ogóle co tak często piszesz o tym pdf(wiadomo najgorsze nieludzie obleśne zachowanie), ale dziwne, że każdemu to przybijasz( może jakaś projekcja)
  • Odpowiedz
Wiadomo, że tutaj nie siedzą członkowie Mensy, ale jak już kogoś oskarżasz to stań do merytorycznej dyskusji, argumentując faktami, a nie wjeżdzasz z jakimiś dziwnymi rzeczami, które nie mają ani związku, ani podstaw.
  • Odpowiedz
@bezpravkano207: Nawet mi się nie chcę dłużej pisać z tobą, w któym miejscu napisałem cokolwiek broniącego tą k---ę rudą. Ps dalej na bezrobociu jesteś hipokrytko( bo z zasiłkowców się co chwile śmiejesz(też pluje na nich), ale nie bądz takim hipokrytą
  • Odpowiedz
Jak chcesz, możemy porozmawiać przez telefon, nie jestem jakimś pdf czy innym zasiłkowcem j3banym i nie muszę się chować
  • Odpowiedz
@bezpravkano207: Ktoś, kto pisał artykuły do gazet potrafił by chociaż przecinki wstawiać, a nie interpunkcja jak zasiłkowcy hah, więc powiedzmy, że ci wierzę. Zdrówka i wszystkiego dobrego.
  • Odpowiedz