Hej, są tu jacyś studenci Uniwersytetu Kaliskiego, od października chciałbym iść na elektrotechnikę na wydział politechniczny bo widziałem, że otworzyli specjalność air. chciałbym wiedzieć jakie są wasze opinie na temat wydziału i kierunku studiów, niestety nie za bardzo mam możliwość studiowania w większych miastach ze względu na koszta dlatego chciałem zrobić pierwszy stopień gdzieś lokalnie a drugi na jakiejś bardziej renomowanej uczelni. Jakie są wasze opinie na jej temat? Z góry dzięki. #studia #studbaza #elektronika #automatyka #kalisz #robotyka
@TableTea Jeżeli chcesz pracować w branży automatyki to bierz poprawkę na 2 główne ścieżki kariery: automatyk utrzymania ruchu pracujący w smarach i kurzu na 3 zmiany, albo integrator instalujący maszynę u klienta, śpiący po zagranicznych hotelach, z dala od rodziny.
Zawsze mnie bawi to jak psiarze p------ą o tym, że nie ma czegoś takiego jak agresywna rasa psów i psy z natury nie są agresywne xD A bez dobrego wychowania taki pies zachowuje się gorzej od dzikiego zwierzęcia z lasu i potrafi zabić człowieka bez powodu xD #psiarze #psy
#studia #studbaza #elektronika #automatyka #kalisz #robotyka