Aktywne Wpisy

Kallisto +51

BELM0ND0 +279
#mecz
Dwóch emerytów z Polski gra w Barcelonie i r---------a ligę hiszpańską xD Jeden ze szlugiem w mordzie se stoi na bramce,16 meczów beż porażki. Drugi liderem klasyfikacji strzelców z 22 bramkami. Jakby mi ktoś 20 lat temu powiedział, że tak będzie, a znałem się już wtedy na piłce, bo grałem w footbal managera i oglądałem eurogole to bym powiedział, że jest szalony xD
Dwóch emerytów z Polski gra w Barcelonie i r---------a ligę hiszpańską xD Jeden ze szlugiem w mordzie se stoi na bramce,16 meczów beż porażki. Drugi liderem klasyfikacji strzelców z 22 bramkami. Jakby mi ktoś 20 lat temu powiedział, że tak będzie, a znałem się już wtedy na piłce, bo grałem w footbal managera i oglądałem eurogole to bym powiedział, że jest szalony xD

źródło: temp_file8588988457738778453
Pobierz
źródło: ghghh
PobierzCiekawe odmiany.
U mnie w tym roku gourmansun, złoty i malinowy ożarowski, tigarella, noire de crimee i pineapple.
We wtorek wysiewalem.
Edit: jeszcze zlatava, zapomniałem o niej ;)
Zwykle mam tych pomidorów około 100-120 z czego 2/3 rozdaje.
Część też tych które sadze mam z wymiany ze znajomymi, więc około 10 odmian mam w tunelu.
U Ciebie to naprawde sporo odmian, może zdecyduje się w przyszłym roku podobnie zrobić i wysiać więcej odmian po mniej sztuk, im