Wpis z mikrobloga

Obejrzałem ten IRL Boxdela i zastanawia mnie po co oni biorą tego Pesela. Przecież widać, że chłopak jest chory, a oni cisną z niego bekę cały czas, wyśmiewają się, pytają o intymne rzeczy a on widać, że nie potrafi odpowiedzieć. Nie jest to przypadkiem karalne śmiać się z osoby chorej intelektualnie (czy jak to się nazywa) ? Wiadomo, że to ekipa, która ma pieniądze a biorą ze sobą chłopaka, który nie ma nawet na cole w maku i Boxdel dopiero pyta czy coś chce jak ludzie piszą na czacie. Poza tym widać, że ten chłopak cały czas się wstydzi odzywać, odpowiadać, wszystko takie na siłę. Miałem czasem wrażenie, że on się boi Boxdela, Labrygi i reszty. Te całe transmisje takie bez sensu troche, jezdza limuzyna po wwa albo chodza po miescie, jedza, wpadaja do jakis streamerow, cały czas sie wyzywaja dla beki ale to wcale nie smieszne, ciągle napinka, jakieś poddymianie, pokazywanie że ma się kase i tak przez kilka godzin. Masakra. I jeszcze maja przy sobie gaz ktory zapewne by uzyli gdyby troche popili. I najgorsze że to ludzie ktorzy maja srednio po 25 lat.

#famemma
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

. Przecież widać, że chłopak jest chory, a oni cisną z niego bekę cały czas, wyśmiewają się, pytają o intymne rzeczy a on widać, że nie potrafi odpowiedzieć. Nie jest to przypadkiem karalne

@Bunsen: Karalne nie, o ile nie jest to znęcanie się nad osobą faktycznie chorą. Natomiast jest to po prostu ch%j0w3e z perspektywy takiej zwykłej ludzkiej moralności. To jeżdżenie limuzyną to taki trochę poziom bananowego nastolatka w Stanach
  • Odpowiedz
@Bunsen: @Hankook uja nie chory
i nawet ogarnięty, brakuje mu dynaminy trochę ale nawet daje radę tylko też mu nie pomagają, widać że czasem próbuje coś śmiesznego dodać czasem cringe a czasem nawet mu wyjdzie, ale też nikt za bardzo nie daje mu pola aby go wciągnąć w "flow" - to wygląda tak że jak on coś mówi to go zlewają, a jak nic nie mówi to go zaczepiają
  • Odpowiedz
@Bunsen:
1. Chłopak nie jest chory, tylko zwyczajnie nie umie się tam odnalezc i ma niska pewnosc siebie.
2. Nikt go nie wysmiewa, caly czas mu mowia, ze jest super i ze chat go lubi. Znecaja to sie najwyzej nad Ekiertem.
3. Nie ma na cole w macu? Chwalil sie, ze pracuje + dali mu na pierwszym streamie pare stowek + boxdel zwracal za uberka.
  • Odpowiedz
@Bunsen: wstydzioszek kochany tylko sam przyszedl na pierwszy ich irl bo się ich bał, a później wcale się nie prosił by być na drugim i nie chciał zakładać tiktoka...
  • Odpowiedz
Boxdela i zastanawia mnie po co oni biorą tego Pesela.

@Bunsen: bo bombel mu na pierwszym powiedział, że czat go lubi, wziął numer telefonu i powiedział ogarniemy to stary. Po młodym widać, że on tam chce być. Ma 20 lat i pewnie większość tego spędził przed kompem doglądając serwerów discord a teraz sobie popyla limuzyną z topką influ w Polsce. Tak jak tutaj pisali, niezbyt potrafi się odnaleźć i pewnie
  • Odpowiedz