Wpis z mikrobloga

@tfujstarypijany2137: Też mam takie same refleksje co do tego tagu, jak i ludzi którzy się na nim udzielają podczas gdy przegrywem też można być niezależnie od sytuacji materialnej, jak ktoś np. był ofiarą szkolnego nękania lub ma też nieciekawą sytuację w życiu, lub ma depresję, bo nie ma życia takiego jak inni, a chcą być szczęśliwi. Ale zjeby i tak wyzwą takiego od Oskarków, bo dzisiejsze kryteria przegrywu stały się
  • Odpowiedz
@tfujstarypijany2137: nie przejmuj się, nikt nie ma prawa zabronić Ci tu pisać. Mi też te wyzywanie od oskarków wkurza, trzeba to olać i już. Ten tag to zwyczajnie miejsce dla max spierdonów i jak tylko masz trochę lepiej to jesteś dla nich oski. Sami siebie wielkich przegrywów nie raz wyzywają od oskarków.
  • Odpowiedz
ale wykopki to jest jednak stan umysłu. Wystarczy, że masz pracę, samochód i laskę, i nagle jesteś „Oski”

@tfujstarypijany2137: Nie, to tylko tag pzegryw, tag przegryw jest od trollowania, żeby przegrywy popadały w coraz większa przepaść, sam piszesz na tym tagu więc co się dziwisz...albo robisz głupotę albo trollujesz xd

Najlepsze jest to, że wcale nie mam jakiegoś luksusowego życia.

Przegryw to stan mentalny, w którym jesteś męską odmianą feministki, tzn. jesteś
  • Odpowiedz