Wpis z mikrobloga

Przecież on się nie odważy tego zrobić

@bezpravkano207: Wejście na posesję może być traktowane jako włamanie. Ja bym na jego miejscu nie ryzykował, no chyba, że skuciaty chce mieć jeszcze jeden zarzut, ale on to chyba lubi.
  • Odpowiedz
@droga_krzyzowa dlatego teraz ekocvel wącha sie z rodziną Konona bo chce jeszcze ugrać cos zeby za ich pozwoleniem " posprzatac" domek i posesje a moze jeszcze i za to pare zł wziasc jak spadek dostana tzn to co zostanie z niego po sprzedazy ;) ta wsza slepa juz kreci sie kolo jego rodziny
  • Odpowiedz
@Eldefekatorre: i dobrze, będzie wiadomo na co ma rudy faktury a nic innego nie ukradną pod okiem policji, a potem prokurator przyjrzy się tym fakturom a nioski nie będę zgadzać się z zeznaniami ze sprawy z Olo, i mamy kolejny zarzut: poświadczenie nieprawdy i krzywoprzysięstwo
  • Odpowiedz
@bezpravkano207 no teraz jawnie nic nie wyniesie ten slepy kret rudemu bez papieru ze to jego ale obawiam sie ze te ponad 2 miesiace szabrowanie tej zielonej spier....liny malo co zostalo co by centaurowi sie przydalo lub bylo do spieniezenia. Mam nadzieje że Stonoga cze Boguś Storch dojada tych pasozytow a w slad za nimi pojda inne znane osoby.
  • Odpowiedz
@droga_krzyzowa ta zielona kreatura ma juz wiecej wrogow niz moglby ogarnac w tym kaczym łbie. To jest ludzka forma pozbawiona jakichkolwiek uczuc ludzkich. Pieniadze ponad wszystko. Mam tylko nadzieje ze spotka go koszmarny los za to
  • Odpowiedz