Aktywne Wpisy

#6poziomraka, cala historia.
Elo,
Jestem na półmetku radio/chemio terapii. Osoby lekarskie z radio i chemii nie mają zarzutów do wyników krwi, kontynuujemy jak dotychczas.
Samopoczucie jest jakie było, jedynie lekko niedobrze czasem się robi (ale bez rzygania), apetyt jest.
Elo,
Jestem na półmetku radio/chemio terapii. Osoby lekarskie z radio i chemii nie mają zarzutów do wyników krwi, kontynuujemy jak dotychczas.
Samopoczucie jest jakie było, jedynie lekko niedobrze czasem się robi (ale bez rzygania), apetyt jest.

źródło: PXL_20250326_065310871.MP
Pobierz
kryzysWbabilonie +45

źródło: temp_file4846317490395175694
Pobierz
1. dlaczego o pare z nowym (przynajmniej bi, na moje oko gejem) walcza same dziewczyny? skoro tvn chce byc juz tak otwarty, to niech chociaz uspojni zasady programu, a nie wychodza takie niedociagniecia
2. Suczita - laska powinna byc w ogole wymazana z odcinka, jedna wielka szczulia z wymyslonymi przez swoj malutki mozdzek problemami, dodatkowo dowoadujemu sie, ze to 45latkami lubi sie ebać
3. Alicja do swojego koziego smiechu dorzuca jeszcze smrod, co daje nam mixa kozo-skunksa
4. No i Jadwisia, ktora tu jednak sie propsuje - zbiera same minusy. Napiszczanie suczity na Samante (jej najlepsza ziomalke) - serio dziewucho? zalecialo to vibe Szczulii od Majeczki
#hotelparadise
Nawet wstawiłam ss komentarzy
100% widzieliscie jego zdjecia na insta? Oszust i klamczuszek i chyba ma faceta
Mnie się dzisiejszy odcinek podobał, jak ciotka zaczęła
Samanta Amanda - fakt tak wywala poza skale, natomiast mi jej troche szkoda w tej jej nieumiejetnosci podrywu, a z drugiej strony jest tam najbardziej pocieszna