Wpis z mikrobloga

dzisiejszy odcinek jest tak żenujący, że mam ciarki
1. dlaczego o pare z nowym (przynajmniej bi, na moje oko gejem) walcza same dziewczyny? skoro tvn chce byc juz tak otwarty, to niech chociaz uspojni zasady programu, a nie wychodza takie niedociagniecia
2. Suczita - laska powinna byc w ogole wymazana z odcinka, jedna wielka szczulia z wymyslonymi przez swoj malutki mozdzek problemami, dodatkowo dowoadujemu sie, ze to 45latkami lubi sie ebać
3. Alicja do swojego koziego smiechu dorzuca jeszcze smrod, co daje nam mixa kozo-skunksa
4. No i Jadwisia, ktora tu jednak sie propsuje - zbiera same minusy. Napiszczanie suczity na Samante (jej najlepsza ziomalke) - serio dziewucho? zalecialo to vibe Szczulii od Majeczki

#hotelparadise
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jak go tylko zobaczyłam i jeszcze usłyszałam, że mieszkal w Hiszpanii przez 8 lat to też od razu pomyślałam, że na bank bi lub gej. Ale Hubert go pytał czy jest za dziewczynami i powiedział, że tak. W tej setce jak go przedstawiali też mówił tylko o dziewczynach
  • Odpowiedz
@wszystkienickijuzzajete: Średnio ostatnio mam czas na dłuższe wpisy czy memy, ale mnie się ten sezon podoba, może rzeczywiście powinienem zerknąć na Warsaw Shore, bo nigdy nie oglądałem? ;p Zaczęły się intrygi, baby rzeczywiście wkurzają, ale przynajmniej coś się dzieje, ciotka kurczę żenuje do granic, ale jednocześnie jest bardzo JAKAŚ i kołacze mi się po głowie pomysł na dłuższy wpis na jej temat.

Mnie się dzisiejszy odcinek podobał, jak ciotka zaczęła
  • Odpowiedz