Wpis z mikrobloga

TLDR: Moja dziewczyna z która jestem 5 lat specjalnie przestała brać tabletki antykoncepcyjne. Przyznała się.

Nie chce mieć dzieci, ona też zawsze była przeciwko dzieciom i teraz jest w 9 tygodniu ciąży. Mam 26 lat, ona 32. Zadzwoniłem do rodziców żeby się poradzić to byli przeszczęśliwi że "w końcu życie sobie ułożę". Ta, z laską która oszukała mnie i zrujnowałą mi życie. Bede żył razem z moim prześladowcą. Najśmieszniejsze że ona nawet mnie nie chce, tylko chce żebym płacił alimenty. Jeśli chce z nią zostać ma listę wymagań które muszę spełnić.

Mam #depresja i #atakipaniki, ona o tym wie i zrobiła mi coś takiego. Nie wiem czy nie będzie magik. Pytałem chatgpt czy można gdzieś uciec, ale wszystkie kraje mają jakieś umowy by łapać alimenciarzy. Haha, mam dość. Czytałem jakieś reddity i tam powiedzieli że w UK normalnie są prawa które przynajmniej pozwalają coś ugrać, ale oczywiście nie w polsce.

Wiem że wielu z was będzie pisało że #bait, chciałbym żeby był to bait. A zielonka z oczywistych względów. (:/)
Jak macie jakiekolwiek rady to dawajcie, bo ja nie wiem kompletnie co robić.
#antynatalizm #dzieci #samobojstwo #przegryw #antykoncepcja
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

9 tygodniu ciąży

@ToyBoi: 9 tydzień to nie 12.
A poza tym - jesteś już dużym chłopcem i powinieneś wiedzieć, że nie ma żadnej 100% skutecznej metody antykoncepcyjnej. Poza abstynencją. Nie chciałeś abstynencji - powinieneś się liczyć z tym, że będziesz ojcem.
A gdyby zawiodła metoda, to kochałbyś nadal laskę i dziecko?
  • Odpowiedz
@ToyBoi: jeśli to nie jest bait, to jest świetny przykład na to dlaczego powinna zostać wprowadzona aborcja prawna dla mężczyzn.

Edit
Jednak bait. Wszystkie twoje posty na tym koncie to jakieś różnorodne płacze i żale do kobiet
  • Odpowiedz
@ToyBoi Nie wszystkie kraje mają umowy żeby łapać alimenciarzy, a nawet te w unii europejskiej mają bardzo słabą skuteczność.

Poza tym musisz dać sobie czas. Ataki paniki to pewnie zaburzenia adaptacyjne na nową sytuację. Idź do psychiatry, jeśli tego potrzebujesz.
  • Odpowiedz
@ToyBoi: Jak uciekniesz to ona i tak może cię pozwać o alimenty tylko, że będzie je płacił fundusz alimentacyjny po tym jak komornik wyda jej zaswiadczenie o bezskutecznej egzekucji. Następnie fundusz będzie egzekwował je od ciebie. Musiałbyś uciec poza UE i nigdy nie mieć majątku na tym kontynencie. Poza tym emigracja to nie jest zajęcie dla ludzi z problemami.
  • Odpowiedz