Aktywne Wpisy
Tak się życie potoczyło że na pół roku - rok musimy zamieszkać z narzeczoną u jej rodziców. Tragedii nie ma, fajni ludzie. Ja większość będę pracował. Mieszkanie spore 4 pokojowe ale wiadomo jak to jest. Teraz sprzedajemy swoje mieszkanie które opuszczamy, chwilkę budujemy zdolność, odkładamy i kupujemy większe na początku przyszłego roku. Mieszkał ktoś tak? Na co się nastawić? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki #milosc
#zwiazki #milosc

Markowowski +231
Buffett ma 400 milionów akcji Coca-Coli https://www.dataroma.com/m/holdings.php?m=BRK. Dziś Coca-Cola wypłaca dywidendę, która wyniosła $0.51 na akcję. Buffett dzisiaj dostanie przelew na 200 milionów dolarów. Taka ciekawostka. A ja muszę z---------ć w kołchozie.
#gielda
#gielda
Mam mały dylemat. Otóż poznałam chłopaka, który jest pewny siebie, towarzyski, cichy ale potrafi rozmawiać z każdym, ma swoje zdanie i często stawia na swoim nie idąc na kompromisy no i nie daje sobie nikomu wejść na głowę. Wśród znajomych malo mówi, ale jak się odzywa to każdy go słucha i widać, że liczą się z jego zdaniem i są zaciekawieni. Imponuje mi tym, ale jak jesteśmy na osobności albo ze sobą piszemy to sprawia wrażenie, że jest jakiś zdesperowany na moim punkcie. Czasami mam wrażenie, że się płaszczy w mojej obecności i jest bardzo uległy. Zgadza się na wszystko co zaproponuje. Jak zaprasza mnie na spacery to wręcz prosi o mój czas. Noo brakuje mi tej jego pewności siebie i chciałabym, żeby zachowywał się normalnie. Potrafi być stanowczy, ale jest za miły i to tak bardzo przesadnie. Kilka razy się na to zdenerwowałam i nie reagowałam na jego zaproszenia albo propozycje bo chciałam, żeby był bardziej męski a nie zachowywał się jak chłopiec. Swoje koleżanki traktuje inaczej, a mnie właśnie tak jakby mu nie zależało albo nie wiem, bał się że coś zrobi źle? Jak mogę mu powiedzieć, ale nie wprost żeby tak nie robił i był normalny? #rozowepaski #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: jedno z drugim się nie wyklucza.
dojrzała kobieta raczej nie swteirdziłaby ze chłop stara sie za bardzo ale tak jakby mu nie zależało :P
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: ze