Aktywne Wpisy
Idziemy na katastrofę demograficzna, a w mediach cisza. Czy ktoś z rządzących ma w ogóle świadomość co nam grozi? Czy jakieś kroki są podejmowane? Ktoś coś wie?
Ja wiem ze sprawą jest skomplikowana i wymaga systemowego rozwiązania, no ale coś trzeba robić w te stronę.
W mojej ocenie trzeba totalnie zreformować rynek mieszkań, rozpocząć szeroką kampanie promująca macierzyństwo a nie robienie kariery. I zacząć w końcu pompowac kase w młodych ludzi i
Ja wiem ze sprawą jest skomplikowana i wymaga systemowego rozwiązania, no ale coś trzeba robić w te stronę.
W mojej ocenie trzeba totalnie zreformować rynek mieszkań, rozpocząć szeroką kampanie promująca macierzyństwo a nie robienie kariery. I zacząć w końcu pompowac kase w młodych ludzi i

Myslovitz +80

źródło: temp_file4293789144889316521
Pobierz
źródło: GllcvhJWIAAK8D_
Pobierz(╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzNo przecież to oczywiste jest, że kot uwielbia ryby...
Jakież było moje zdziwienie jak okazało sie, że to jest z wolowiną
@blinxdxb: musieli cię chyba trzymać pod kamieniem pierwsze 20 lat życia, albo kłamiesz, bo Garfielda zna każdy millenials. Dorastaliśmy w czasach kiedy pewnych rzeczy zwyczajnie nie dało się nie zobaczyć, nie znać, mieszkając w Polsce. Pomijam jakieś promile ludzi, którzy młode lata spędzili w szpitalach, psychiatrykach, domach dziecka, internatach itd.
@ogrodniczekBezDoniczek: Weź na poprawkę że jego dzieciństwo i szczenięce lata to koniec komuny i wczesne lata 90, kiedy pół Polski leciało na 2 kanałach na krzyż uruchamianych o 16:00 a bajki to była tylko Wieczorynka z krajowymi produkcjami. Na ostatnie co się mógł załapać to Tsubasa i Czarodziejka z Księżyca, o ile miał
Komentarz usunięty przez moderatora
@abbondanza: millenialsi są urodzeni od 1980, to mu brakło 2 lata :D