Aktywne Wpisy

Jank3s +289
#pcmasterrace #nvidia #amd
Wszyscy plusują setupy z RGB. Ile dostanie mój skromny zestaw bez AiO i RGB? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszyscy plusują setupy z RGB. Ile dostanie mój skromny zestaw bez AiO i RGB? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
30k-30k +1
Szukam nazwy dla firmy mojej dziewczyny ktora bedzie stylistka rzes. Daje 30zl. Moge dac hajs w escrow jako ze zielonka. Rozstrzygniecie za 2 dni. Najbardziej plusowany komentarz dostanie 10zl #firma #ciekawostki #konkurs
Mają duży staz?
biorą mała stawkę ?
dojeżdżają do biura codzinnie ?
uczą się po godzinach 400 interview questions?
Bo ja nie rozumiem ...
#zalesie #programista
#pracait #przegryw #kolhoz #gownowpis #zalesie #programowanie #programista15k #it #pracbaza
źródło: Java-full-stack-1200x900
PobierzJakbyś był ogarneity to byś nie prosił się kolegi o pracę
@Hichips: NIkt nie prosi kolegi o pracę, tylko dostaje info że jest opcja. To jest zwykle zatrudnianie przez polecenie. Jak ktoś jest ogarnięty i ludzie chcą z nim pracować, to jest ściągany przez innych.
Najpierw się pytasz, a jak ci ktoś odpowiada, to negujesz. To się naszywa myślenie życzeniowe, chcesz żeby tak wyglądało, choć
Dobrze się przygotować z obu rozmów, jest masa poradników jak to robić plus jak ktoś czuje że się wypada przy Julii z HR to można potrenować samemu, one wszystkie żądają sztampowe pytania.
Co do technicznej części, 400 pytań to minimum. Dobrze jest być biegłym w pisaniu kodu aby dobrze wypaść na