Aktywne Wpisy

JanTrajbal2 +69
Kataster od zaraz! Od pierwszego mieszkania! Nie może tak być, że ludzie mają mieszkania. Jak oni śmieją śmieć w ogóle!
Mieszkanie prawem nie towarem!
Jeszcze kilka lat temu nie do wyobrażenia było by, że ma wykopie chcą nowych podatków. Jakie oburzenie było bo kola miała zdrożeć przez podatek cukrowy a teraz? Maskara.
#nieruchomosci
Mieszkanie prawem nie towarem!
Jeszcze kilka lat temu nie do wyobrażenia było by, że ma wykopie chcą nowych podatków. Jakie oburzenie było bo kola miała zdrożeć przez podatek cukrowy a teraz? Maskara.
#nieruchomosci

źródło: temp_file1408054306074534576
Pobierz
Kagernak +50
Ciągle widzę jak na znaleziskach o malejącej dzietności ludzie piszą, że tu się normalnie nie da żyć, żeby mieć dzieci, że to nie jest kraj do posiadania dzieci, że to wina rządu, że spisek lewactwa, a jak dla mnie to wszystko i tak ma niewielkie znaczenie bo nawet gdyby państwo prowadziło niemalże doskonałą politykę prorodzinną to niewiele by to zmieniło bo po prostu ludzie nie chcą już mieć dzieci.
Spójrzcie na mapę
Spójrzcie na mapę

źródło: Total_Fertility_Rate_Map_by_Country.svg
Pobierz
Znacie ludzi co to jebneli i poszli gdzie indziej?
Bo szczerze ja nie widzę tłumaczyć się przed HR ew mieć 30 parę lat i dalej w to iść uczyć się po godzinach
Ludzie z boku piszą CV na kolanie i mają pracę
To absurd
Strac brać kredyt
W pracy jesteś śmietnikiem przed baba po zarządzaniu
Mam rozpocząć kolejne studia? 5lat znowu mi zleci a w międzyczasie trzeba za coś żyć
#zalesie #programista
#pracait #przegryw #kolhoz #gownowpis #zalesie #programowanie #programista15k #it #pracbaza
źródło: 835b65_b3a42e6b93a24b799cb3d3c865597445~mv2
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Żałuję studiów informatycznych w c--j, zmarnowane 4 lata. Jakbym mógł się cofnąć to bym poszedł na prawo albo elektrykę.
Im dalej w to tym gorzej...
Nie mam pomysłu co dalej
Mam coś takiego że nie wiem czy widzę sb mając 30plus lat i tłumacze się przed Julka z hr ... A hajs coraz gorszy i stabilizacja z cipy
Po 2 latach team lead nagle stwierdził że elo
Teraz powrót do biur cięcie kosztów dodam że nie intefrowalem się i poleciałem
H-j wie jak będzie
Rzucić
Zostają Ci kursy. SEPy, spawania albo coś do
Nie dam rady
Zanim skończę studia będę miał ponad 30 lat
Jeszcze żeby wejść do branży oraz w międzyczasie jakaś g---o praca bo trzeba za coś żyć
Szczerze to nie chce mi
Zawijam w spanie. Trzymaj się tam chłopie i powodzenia ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Tylko możliwości rozwoju nie ma i lepszej kasy, więc faktycznie pasowałby coś ogarnąć, żeby do końca życia na minimalnej nie gnić.