Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +180
Jakie znacie jeszcze inne propolskie, patriotyczne wynalazki jak Liga Konferencji, gdzie można się popodniecać jak zajebiści jesteśmy? xD
- Żużel
- Eurowizja Junior
- Reprezentacja siatkówki
#mecz
- Żużel
- Eurowizja Junior
- Reprezentacja siatkówki
#mecz

guovens +48

źródło: temp_file1372746485724365402
Pobierz
Czy ktoś używa Google Drive lub DropBox i wie czy da się to w ten sposób skonfigurować?
#komputery #internet #windows10 #windows #pytanie #pytaniedoeksperta
Miazga jak takie wielkie usługi potężnych firm są rujnowane przez korporacyjny b----l i 100% hindusów partaczy którym to powierzono.
Klikam jeszcze raz prawym - zmieniły się opcje. Tym razem wybieram "udostępnij na dysku Google", wpisuję e-mail konta na drugim komputerze i pojawia się on-line w sekcji "udostępnione dla mnie", ale nie ma nigdzie w aplikacji ani w katalogu Google Drive
I nie kombinuj z linkami, hard-linkami, bo się będzie spać usługa
robisz podkatalogi i wybiórczo przypisujesz uprawnienia innym użytkownikom w ramach usługi, a oni to widzą wtedy u siebie jako "udostępnione" i mogą dodać do swojego folderu głównego
@Saeglopur: ja mam firmę postawioną na OneDrive Business i działa w miarę spoko.
Jak sync się zwiesi czasami, to trzeba zrobić pauza/ odpauza albo tryb samolot na chwilę.
Ciekawostką są 2 tryby dzielenia - jako OneDrive lub SharePoint - podobne, ale inne.
Sharepoint to już jazda bez trzymanki w konfiguracji.
Bez Profesora MS nie podchodź