Aktywne Wpisy
Mirki mam problem, ale chyba ze sobą. Do rzeczy. Mam 34 lata i od prawie roku jestem z dziewczyną (28). Jak to w IT zarabiam bardzo dobrze, bo pomimo mieszkania w Toruniu pracuje od 10 lat zdalnie dla korpo ze stolicy. Moja dziewczyna natomiast zarabia lekko ponad minimalną i raczej nie ma dużych szans na większe zarobki z uwagi na rynek pracy w tym mieście. Ja mam już prawie spłacone mieszkanie i
dzony77 +421
Maciej Świrski stwierdził, że w Polsce dzisiaj grozi nam „Komisja Europejska”, która „uzurpuje sobie prawo do definiowania treści, które gwarantują przeprowadzenie uczciwych wyborów w Polsce”.
Pan Świrski, obserwując, jak w przeciągu paru lat polskie media zamieniły się w totalne prawicowe szambo, nie miał takich przemyśleń, że jakaś strona polityczna uzurpuje sobie np. w mediach państwowych prawo do tworzenia schizofrenicznej wizji świata, opartej często na totalnie odklejonych teoriach i zmyślonych sytuacjach.
Teraz Republika przejęła rolę „domu wolnego słowa” i, po staremu, uzurpuje sobie prawo do nazywania siebie „niezależnym medium”. Pan Maciej nie widzi wylewających się tam codziennie hektolitrów gówna, które już tylko trawią najstarsi mieszkańcy Podkarpacia.
Panu Maciejowi życzę spokojnej emerytury w pojedynczej celi. Kto wie? Może Sakiewicz zdąży jeszcze podrukować banery z napisem „Solidarni ze Świrskim”
#tvrepublika #polityka #bekazpisu #bekazprawakow #bekazpodludzi #wybory #urojeniaprawakoidalne #polska #neuropa #4konserwy
źródło: Zrzut ekranu 2025-02-19 o 12.10.44
PobierzTusk chce powiesić szefa KRRiT
@hansschrodinger: anty-konfedeROpis, zabrakło Ci dwóch literek
@Fatalista1988: oj nie, Kolego! on jeszcze powinien zostać rozliczony za nielegalne działania (np. jednoosobowe nakładanie kar), a jak beknie dopiero wywalić na śmietnik historii.
Komentarz usunięty przez moderatora
Myślę, że najszybciej wylądują u Sołowiowa