Wpis z mikrobloga

Czego niby jakiś bieda dev 20-30k miałby u nich szukać?

@romyy: nic, chyba że robi 2-3 etaty na OE, ale to i tak by musiał wziąć taką, która też solidnie z--------a XD. Nie zapominajmy, że oprócz j-----a tyle etatów chłop by musiał o siebie zadbać na top i może by się jakaś schyliła po takie ochłapy z ziemi
  • Odpowiedz
@romyy
Każdy koleś z IT którego poznałam był zlepkiem wszystkich cech których nie cierpię u mężczyzn xD

Nawet te 30k miesięcznie nie jest warte skazania się na spędzanie czasu z kimś kogo nie znosisz
  • Odpowiedz
@romyy: Jedyne o czym te instagramy świadczą to o dobrych umiejętnościach marketingowych. Mama i stetoskop też miała na insta idealne życie a nawet nie udało jej się ukończyć specjalizacji i chyba nawet z lekarzowaniem sobie w ogóle dała spokój. Poza tym wiesz jakie męczące musi być życie z taką atencyjną dziewczyną? Obraziłaby się na ciebie jakby ktoś cię pochwalił.
  • Odpowiedz
@Hopsa: co ty taka niemiła, ja tam trzymam kciuki by ostatnie eldorado w Polsce się trzymało jak najdłużej. W sensie wcześniej informatyka i lek/lek-dent to były jedyne kierunki gdzie szło się dorobić od zera będąc po prostu w miarę bystrym. Teraz została już tylko ochrona zdrowia ehh
  • Odpowiedz
@czescmampytanie
Skąpstwo, bezpodstawne uczucie wyższości, pieprzenie o jakiś rzeczach o których nie mam prawa mieć pojęcia żeby pokazać jaki mądry, pieprzenie cały czas o polityce i narzucanie jedynych słusznych poglądów, brak odwagi, brak emocji, stylowki typu buty z ccc i polar z pepco, brak znajomych jakiegoś życia towarzyskiego, ogólnie nuda i zero polotu połączone z egoistycznym pieprzeniem o sobie i sztucznym zachowaniem z wyuczonymi formułkami.
  • Odpowiedz