Wpis z mikrobloga

Kolega prosi o jakiegoś sprawdzonego dostawce lokalnych linijek :) czy może ktoś podesłać kontakt na pw? dzięki!
#cccam #oscam
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@mj-karol wysyła "fałszywe" klucze. Lokalny sprzedawca zawsze dba o swój asortyment. Ile razy kupowałeś coś na ali i okazywało się inne od tego z obrazka i opisu ?
  • Odpowiedz
kuknij na poterx .me tam kontakt na telegram jest. ewentualnie mogę na priv do gościa który na fb ogarnia też temat ale trzeba by go wypytać co i jak. Ja tam jednak wolę na alibabie kupić sobie i lata bez ścinek a jak spadnie z rowerka za 3 czy 4 miechy to nie szkoda bo to w sumie 25-30 pln . Ostatnio linijka chodziła mi calutki rok coś tam przytarło czasem ale
  • Odpowiedz
@bsl a chcesz się przekonać? Proste jedno pytanie i po temacie: dlaczego ccam? Czemu nie jakies inne protokoły nie oparte o TCP a np. udp? Jakie połączenie pewnego protokołu IP + UDP zamiast TCP daje czadu?
  • Odpowiedz
  • 0
@wojciet a skąd mam wiedzieć. To jest coś innego niż tcp udp ?
Myslałem że ccam to po prostu jakąś skrócona nazwa
  • Odpowiedz
@bsl: nie wiecie NIC. płacicie za coś co od lat ponad 10 samemu za free możńa było ogarnąc. jeteście nieświadomymi dostawcami. dostawcai różnego typu. od ecm do cetch ex, wpisy loga w okreśolym formacie ecm - manipulacja czasem aż po źródło kanałów w postaci streama na serwery iptv gdzie iptv kolejnym naiwniakom się sprzedaje. do dotyczy tych lepszych stb z szybszym netem. przy osiągnięciom współczesnym jak serwer nginix . zachęcam
wojciet - @bsl: nie wiecie NIC. płacicie za coś co od lat ponad 10 samemu za free moż...

źródło: Zrzut ekranu z 2024-10-25 00-01-14

Pobierz
  • Odpowiedz