Wpis z mikrobloga

ładnie naplute kukom pod czapkę xD

taka polska mi się marzy żeby żadna kobieta nie musiała nic nikomu udowadniać. kobiety są lepiej wykształcone, są lepsze, są bardziej odpowiedzialne

#blackpill #p0lka #redpill
1-1-1-1 - ładnie naplute kukom pod czapkę xD

taka polska mi się marzy żeby żadna kob...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@1-1-1-1: co za dzban. jakie to w Polsce prawa maja faceci, ktorych nie maja kobiety.... dlaczego choc jeden z tlumu nie wstal i nie zadal takiego pytania.
  • Odpowiedz
@Chicane: nie wiem czy wiesz, ale Rafał Trzaskowski uczestniczy w spotkaniach tylko zamkniętych, głównie z wyselekcjonowanymi uczestnikami - ciężko aby wynajęci aktorzy zadawali niewygodne pytania
  • Odpowiedz
nie wiem czy wiesz, ale Rafał Trzaskowski uczestniczy w spotkaniach tylko zamkniętych, głównie z wyselekcjonowanymi uczestnikami

@macvir: co ty p--------z, u nas byl i sobie można bylo podejsc na spotkanie. Caly czas sa ogloszenia roznych miast i wiosek, ze ich trzasku odwiedza. U mnie nikogo nie selekcjonowali xD
  • Odpowiedz
@macvir: bym u mnie w miasteczku ostatnio i nikt mnie nie selekcjonowal, tak jak kilku moich znajomkow xD k---a ogarnij sie. Tak samo w miescie obok, urzedy na fb reklamuja i zapraszaja. Wez sobie poszukaj i poczytaj samiast jakis neptykow mi podsylac mowiacych co mam myslec...
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: "dziewczyny wprowadzają zdrowy rozsądek", zamknij kilka babek w jednym biurze, przypisz jedną jako kierowniczkę i w ciągu tygodnia rozwinie się kilka mniejszych konfliktów i jeden wielki na cale życie xd
  • Odpowiedz