Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +124
Jak długo będzie powtarzana ta z-----a narracja, że jak społeczeństwo się bogaci to ludzie nie chcą mieć dzieci?
Już tyle razy było to obalane na podstawie Polski i innych krajów.
Zrozumcie barany, że najbogatsi w kraju mają sporo dzieci, bo mają firmy, majątki, są lekarzami itp i wiedzą, że są w stanie zapewnić dzieciom dobrobyt.
Z drugiej strony jest patologia i biedota, która też zazwyczaj ma sporo potomków bo mają w------e w to, czy te
Już tyle razy było to obalane na podstawie Polski i innych krajów.
Zrozumcie barany, że najbogatsi w kraju mają sporo dzieci, bo mają firmy, majątki, są lekarzami itp i wiedzą, że są w stanie zapewnić dzieciom dobrobyt.
Z drugiej strony jest patologia i biedota, która też zazwyczaj ma sporo potomków bo mają w------e w to, czy te
filip-pietrasik +37

Jestem zaskoczony, bo ćwiczyłem wyłącznie z hantlami, bez ego liftingu, ciężary też nie były jakieś duże typu 13,5 na modlitewniku, 22 wyciskanie na skośnej, technika też raczej była poprawna.
Dodatkowo jestem niezwykle rozciągnięty, bez problemów łapię dłonie na plecach z góry i z drugiej z dołu. Albo połączyć dłonie za plecami.
Co w takiej sytuacji zrobić, jak to sensownie leczyć
#silownia #mikrokoksy #fizjoterapia
Jedynie co, nie wiem czy to było wcześniej ale patrząc na napięty biceps ze światłem są widoczne pewne nierówności, których nie widzę na drugim bicepsie