Aktywne Wpisy
walicwasss +1081

źródło: temp_file3276111328134449673
Pobierz
Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
#uk
@Bpnn dlaczego tak uważasz ?
@Satan_Was_a_Babyboomer no właśnie nie wiem sama, dla własnego spokoju ducha chyba tylko
Mnie troche dziwi, ze ktos kto moze miec obywatelstwo, jeszcze sie na tym zastanawia.
Niewielka cena sa spokoj.
Mi sie kilka razy obywatelstwo przydalo w takich raczej mniejszych sprawach.
A tak patrzac jak szybko swiat sie zmienia to np. Przyjdzie lekka zmiana w polityce i wywala ludzi z settled status. To raczej extremalny pomysl.
Ale naprawde nie widze powodow zeby nie wyrabiac jak spelnia sie wymogi.
No i jeśli 1700 funtów to dla ciebie niewiele to chętnie przyjmę taki niewielki prezencik:)
Normalnie mozna miec podwojne obywatelstwo i dwa paszporty. (Przydatne na wakacjach)
@szzzzzz Również mogę wyrobić paszport ale w ogóle nie widzę szczególnych plusów tego, gdyby to kosztowało £100 to pewnie zrobiłbym to za 1.7k i zabawa z jakimiś egzaminami - nie, dziękuję
No ale jednej osobie to juz latwiej stracic status osiedlenca niz obywatelstwo.
Jedziesz sobie na wakacje "bum! Przypadek losowy" nie mozesz wrocic kilka lat i tracisz przywileje.
No lepiej miec niz nie miec.
@szzzzzz: moim zdaniem to nie duzo za obywatelstwo i swiety spokoj.
Jako prezent to duzo :p
@Satan_Was_a_Babyboomer: OPka pisze o ogolnej nieciekawej sytuacji na swiecie, a nie o polskim wojsku.
@szzzzzz no chyba ze zle zrozumialem to mnie mozesz tutaj poprawic.