Aktywne Wpisy
RnaJ +4
#zwiazki #psycholog #psychoterapia psychoterapeutka powiedziała mi, że sprawdzanie telefonu partnerki po tym jak mnie zdradziła (obiecała poprawę, mamy dziecko, wiem że frajer ze mnie) to to samo co jej zdrada, bo to też p-----c. Co sądzicie?

#raportzpanstwasrodka Zakochana młoda para

źródło: image
Pobierz
Typowy lekarz specjalista w wieku 35 lat może już zarabiać po 200-300 zł na godzine na kontrakcie bezproblemowo, zależnie od tego jak bardzo pożądana jest jego specjalizacja. 168h miesięcznie i wpada 30-50k brutto miesięcznie.
Stomatolog dosłownie parę lat po studiach nie schodzi poniżej 15k za pełen etat na fakturze i to u kogoś. Na swoim bezproblemowo może mieć kilkukrotnośc tej kwoty, szczególnie jeśli się zajmuje czymś trudniejszym typu endodoncja.
Dodajmy do tego pewność pracy, brak ryzyka AI oraz brak dyskryminacji ze względu na wiek. Typowa rozmowa rekrutacyjna trwa 15 minut i dotyczy kwestii ściśle formalnych.
#studbaza #licbaza #pracbaza #programowanie #programista15k #takaprawda #medycyna #korposwiat
Piszę to specjalnie by uświadomić Wam jaka jest różnica pomiędzy 6 miesięcznym
No faktycznie, przecież siedzenie w domu w gaciach przy kompie albo w biurze w chillout roomie ma się nijak do grzebania komuś w zębie, uchu, cipie czy dupie.
@jonasz68: W wieku 35 lat to się żyje z inwestycji i świat zwiedza a nie wyrabia 200 godzin w miesiącu aby nadgonić zaległe lata.
Widzę prawie taki sam wpis chyba 100 raz
nie wiem ile dokładnie zarabia ale póki co w luksusach się nie pławi
Nie ma własnego gabinetu, pracuje trochę w szpitalu trochę prywatnie u kogoś
Ale tak czy inaczej nadal się jeszcze dokształca, robi weekendowo jakieś kursy na niszowe zabiegi.
Kosztują one sporo kasy bo czasami wychodzi po 2k za jeden-dwa weekendy ale skoro je robi to chyba mu się to w przyszłości opłaci
No i
@jonasz68: no widzisz, lekarz w wieku 35 lat dopiero zaczyna zarabiać kase.kiedy programiści w tym wieku już dawno są na szczycie swoich zarobków