Aktywne Wpisy

wykop +191
Drodzy Wykopowicze! 🌷🐣
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Wam przede wszystkim spokoju i radości – tej prawdziwej, płynącej z bycia razem, śmiechu przy wspólnym stole i chwil, które zostają z nami na długo. Niech ten czas pozwoli Wam złapać oddech, nabrać dobrej energii i spojrzeć na wszystko z nową perspektywą.
Dziękujemy, że jesteście częścią tej wyjątkowej Społeczności i tworzycie miejsce pełne energii, pomysłów i wspólnego działania.
Wesołych
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Wam przede wszystkim spokoju i radości – tej prawdziwej, płynącej z bycia razem, śmiechu przy wspólnym stole i chwil, które zostają z nami na długo. Niech ten czas pozwoli Wam złapać oddech, nabrać dobrej energii i spojrzeć na wszystko z nową perspektywą.
Dziękujemy, że jesteście częścią tej wyjątkowej Społeczności i tworzycie miejsce pełne energii, pomysłów i wspólnego działania.
Wesołych

źródło: Wielkanoc
Pobierz
ly000 +52
<rant>Bardzo mnie śmieszy to p--------o, że programiści oszukują system, bo pracują na udawanym B2B, a w rzeczywistości jest stosunek pracodawca-pracownik i powinni płacić podatki jak normalni ludzie na UoP. Coś wam uświadomię, bo chyba nie wiecie zbyt wiele o życiu. Prawie wszyscy lekarze, dentyści, prawnicy i przedstawiciele innych wolnych zawodów również pracują na B2B, mimo że ich charakter pracy nie różni się znacząco od pracy programisty. A skoro już tak bardzo przejmujecie
Macie matke, ktora rozwiodla sie z ojcem. Zaczela sie wspinac w korpo i doszla do zajebiscie wysokich zarobkow. Ojciec chad lite, Ty jako syn tez zostales chadlite. Mamusia zawsze placila za fajne buty, wycieczki szkolne, nowe iphone jak Oskarek z przedmiesc USA.
Majac 7-9 lat matka wam mowi, ze robi nadgodziny "Spoko mama, pogram na konsoli" potem jak macie lat 13-15 orientujecie, sie, ze te nadgodziny to jej romanse z facetami xDDDDD nigdy ich nie sprowadzala do domu, zadnej patologii, o was zawsze dbala, nigdy wam tego nie mowila, ale jako ciekawski dzieciak wbijasz na jej telefon i widzisz wiadomosci w stylu "uwielbiam Cie ssac, jak mi wpychasz do konca" xD
matka dawala wam kase, dbala o was, zapewnila studia na zajebistej uczelni (historia z usa, wiec tutaj wstawcie sobie mieszkanie na start i studia na pl realia) ale miala luzne podejscie do relacji, a jestes chuop, wiec patrzysz na nia jako matke, a nie milfa w szkole. Co sadzisz?
a) jest dorosla kobieta, nikogo nie zdradzala, dziecka nie zaniedbywala, mogla robic co chciala, ciekawski gowniarz xD nie jego sprawy, niech lepiej podziekuje za start w zyciu, mialbym to w d0pie co robi w wolnym czasie
b) po srodku, nie wiem w sumie, co o tym sadzic, dbala o mnie, ale jako jej syn - facet , mnie boli jej zachowanie XD
c) wolalbym biedna normalna matke polke, niz taka korpo bitch, ale z ojcem januszem siedzaca, a nie jej romanse xD
#tinder #badoo
#zwiazki
#logikarozowychpaskow
#p0lka
#rozowepaski
#podrywajzwykopem
#randkujzwykopem
#s--s
#blackpill
#heheszki
#niebieskiepaski
#anonimowemirkowyznania