Wpis z mikrobloga

Witam was mireczki ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak to oceniacie ze swojej perspektywy xD, historia z reddita xD

Macie matke, ktora rozwiodla sie z ojcem. Zaczela sie wspinac w korpo i doszla do zajebiscie wysokich zarobkow. Ojciec chad lite, Ty jako syn tez zostales chadlite. Mamusia zawsze placila za fajne buty, wycieczki szkolne, nowe iphone jak Oskarek z przedmiesc USA.

Majac 7-9 lat matka wam mowi, ze robi nadgodziny "Spoko mama, pogram na konsoli" potem jak macie lat 13-15 orientujecie, sie, ze te nadgodziny to jej romanse z facetami xDDDDD nigdy ich nie sprowadzala do domu, zadnej patologii, o was zawsze dbala, nigdy wam tego nie mowila, ale jako ciekawski dzieciak wbijasz na jej telefon i widzisz wiadomosci w stylu "uwielbiam Cie ssac, jak mi wpychasz do konca" xD

matka dawala wam kase, dbala o was, zapewnila studia na zajebistej uczelni (historia z usa, wiec tutaj wstawcie sobie mieszkanie na start i studia na pl realia) ale miala luzne podejscie do relacji, a jestes chuop, wiec patrzysz na nia jako matke, a nie milfa w szkole. Co sadzisz?

a) jest dorosla kobieta, nikogo nie zdradzala, dziecka nie zaniedbywala, mogla robic co chciala, ciekawski gowniarz xD nie jego sprawy, niech lepiej podziekuje za start w zyciu, mialbym to w d0pie co robi w wolnym czasie

b) po srodku, nie wiem w sumie, co o tym sadzic, dbala o mnie, ale jako jej syn - facet , mnie boli jej zachowanie XD

c) wolalbym biedna normalna matke polke, niz taka korpo bitch, ale z ojcem januszem siedzaca, a nie jej romanse xD

#tinder #badoo
#zwiazki
#logikarozowychpaskow
#p0lka
#rozowepaski
#podrywajzwykopem
#randkujzwykopem
#s--s
#blackpill
#heheszki
#niebieskiepaski
#anonimowemirkowyznania
#randki
#pytanie
#logikaniebieskichpaskow
#przegryw
#wygryw
Zimny-jak-lod - Witam was mireczki ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak to oceniacie ze swojej perspektywy...

źródło: alika_alba_s1-003

Pobierz

Jak sadzisz?

• opcja a 58.2% (110)
  • opcja b 20.6% (39)
  • opcja c 21.2% (40)

Oddanych głosów: 189

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zimny-jak-lod: mam znajomego który ma taką historię, matka dochrapała się stanowiska dyrektorki dużego szpitala w dużym mieście wojewódzkim, po rozwodzie zmieniała facetów jak rękawiczki, zresztą podobno do dzisiaj zmienia (babka chyba ponad 60 lat, znajduje sobie chłopaków z mommy issues). Gość ma ponad 40 lat, a nie potrafi się pozbierać. Nigdy nie zbudował normalnego związku z kobietą i nie wie jak to zrobić, zwyczajnie nie jest w stanie niczego się
  • Odpowiedz