Wpis z mikrobloga

Powiedźcie mi jak to jest możliwe?

Chłopak jakieś 26-27 lat co chwila rok max dwa ma nowe sportowe auto. Ledwo skończył 20 lat, już Golf GTI VII. Potem Audi S3 w sedanie, następnie m3 e92 potem mercedes AMG, teraz znowu bmw m4

I to by nie było nic dziwnego, jakby miał jakąś firmę, był jakimś architektem czy lekarzem, ale gość nie ma wykszytałcenia i robi jak cieć gdzieś fizycznie w kołchozie. Codziennie rano potulnie w kołchozowym kombinezonie idzie do pracy. Bogatej rodziny też nie ma

#kiciochpyta #bekazpodludzi #motoryzacja #samochody #pracbaza
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 24
@ev3r:

to niedopuszczalne, zeby ktos mial wiecej niz ja. pewnie ukradł. jak to jest możliwe, powiedzcie mi?

No jak dla ciebie to nie jest dziwne, że zwyczajny robol jeździ takimi autami, to już nie moja wina.
  • Odpowiedz
@technojezus: ja kiedyś słyszałem o typie który do banku wpłacał kupę gotówki, cyklicznie, praktycznie codziennie. Babeczki w okienku po jakimś czasie rozkminiły że coś musi być nie tak, bo ktoś kto przychodzi w gumofilcach z kupą kasy musi mieć lewy dochód. Wpadły służby, zgarnęły go. Okazało się że gościu był właścicielem pieczarkarni, po skończonym handlu przynosił utarg do banku a że nie miał czasu nawet gumofilców zmienić to wyszło jak
  • Odpowiedz