Wpis z mikrobloga

#korsir hit roku dziś na odcinku jak butle seniorowi montował nie długo i ja będę miał taki gaz bank w busie chyba k---a w innym życiu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
wał nie długo i ja będę miał taki gaz bank w busie chyba k---a w innym życiu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@swinkapl: tak, a o co chodzi?
  • Odpowiedz
@szalony-adrian jak na razie to ty się p-------------s frustracie, ja jedynie zadałem pytanie bo nie sledze jego filmow i czekam na budowe kampera. Zaparz sobie melise. I leć na czarną listę
  • Odpowiedz
@Korsir: Kuba, marnujesz potencjał na rozbujanie zasięgów i sklepu. Jakbyś zaczął wreszcie składać tego busa, najlepiej z materiałów, które masz w ofercie na sklepie, to pod każdym odcinkiem dałbyś linki do użytych podzespołów na na stronie z nimi wrzucił link do filmu, gdzie pokazujesz jak to poprawnie zmontować. Ja byłbym w stanie nawet zapłacić ciut więcej niż u innych, ale za to miałby instrukcję video jak wszystko podłączyć i skonfigurować.
  • Odpowiedz
@mariusz-wlk on nigdy się za tego busa nie weźmie do kupa roboty a on dobrze wie że nie potrzebuje ani kontentu związanego z busem ani poszukiwań i jeżdżenia po świecie widzi że sprzątanie w garażu i wywożenie i zwożenie nowego złomu się po prostu klika tu mu coś widz wyśle tu jakaś firma coś wyśle i po co się bardziej wysilać
  • Odpowiedz