Aktywne Wpisy

WielkiNos +164
Mireczki potrzebna wasza pomoc. #p0lka po menopauzie sprowadziła do Polski na 3 miesiące oszusta materialnego z Nigerii, którego urząd wydalił z kraju, bo najwidoczniej jedno spojrzenie na nich i wiadomo, że to nie ma żadnego związku z miłością, ale kobieta za nim tęskni i zbiera na jego bilet.
Dołożycie?
#pomagajzwykopem #mokebe #imigranci #przypadkowymurzyn #milosc
Dołożycie?
#pomagajzwykopem #mokebe #imigranci #przypadkowymurzyn #milosc

źródło: temp_file2109979782380570407
Pobierz
Caracas +163
Mój dobry kolega (w sumie przyjaciel), który dostał od rodziców mieszkanie na studiach bez kredytu + jego obecna żona to samo.
Nigdy nic nie wynajmował a na studiach utrzymywali go rodzice.
W prezencie ślubnym dostali od rodziców działkę, którą potem sprzedali za 160k mówi mi, że powinienem w końcu spłacić ten kredyt hipoteczny na dom (po 10 latach spłacone 65%) i zacząć inwestować w nieruchomości jak on bo to łatwe i zacząć
Nigdy nic nie wynajmował a na studiach utrzymywali go rodzice.
W prezencie ślubnym dostali od rodziców działkę, którą potem sprzedali za 160k mówi mi, że powinienem w końcu spłacić ten kredyt hipoteczny na dom (po 10 latach spłacone 65%) i zacząć inwestować w nieruchomości jak on bo to łatwe i zacząć
Miałem taki pomysł żeby CDP Red przerobił Cyberpunka na ekstrakcyjnego shootera (dodatek lub osobna gra)... przenosząc główne założenia 1v1 z Escape From Tarkov (kryjówka, levelowanie, misje, wszystko to chyba nie jest opatentowane... chronione prawami). Mają wielką mapę, masę przedmiotów, wyrobioną markę... to zapewniłoby grze żywotność na długie lata... napisałem do CEO CDP na X ( ͡° ͜ʖ ͡°) moje konto jest anonimowe oczywiście mnie olali ¯\(ツ)/¯ Co myślicie o pomyśle?? #gry #gamedev #cyberpunk2077 #escapefromtarkov
pracowalem w gamedevie, teraz w normalnym IT i powiem Ci, ze nie masz za duzo pojecia o tym, co piszesz ;))
Po pierwsze, pomysly kosztuja - wyprodukowanie chociazby prostego proof of concept z jakas dokumentacją to setki godzin pracy, jak nie tysiące. To, ze maja assety i jakies levele to jeszcze nic, a gdzie logika gry chociazby?
jak jesteś ambitny to wyślij im design document z dokładnym opisem całych mechanik i ich logiki i jakby to zintegrować z istniejącymi systemami
ale i tak oleją, bo co Ty tam napiszesz jak nie wiesz
no i "to zapewniłoby grze żywotność na długie lata" xD tak tylko Ty jesteś mądry, reszta to debile co nie wiedzą
@FX_Zus: ludzi z pomysłami jest znacznie więcej niż ludzi, którzy są w stanie je
@pasta_alla_carbonara: czyli jak strzelasz do ai to nie wykrywa, nie liczy trajektorii pocisków, kolizji??? mają markę, fanów. @Moroder przecież napisałem mechaniki skopiowane 1vs1 z Tarkova... nic lepszego w temacie ekstrakcji nie da się wymyślić tylko to udoskonalić... widzisz jak radzi sobie Tarkov??? Ilu streamerów full time ma CP w porównaniu do Tarkova???
Ale ty chcesz kopiować escape from tarkov i podobne. Gdzie innowacja?