Aktywne Wpisy
Kanarynka +36
Traktuje wykop Jako mój pamiętniczek, więc przychodzę z updatem mojego życia po roku...
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już

denazyfikacja +158
https://develia.pl/pl/mieszkania/wroclaw/piekna-vita/
#wroclaw
źródło: nowe-mieszkania-wroclaw-tarnogaj-osiedle-piekna-vita-develia-3
Pobierz@Wychwalany: Tam obojętnie co zrobią będzie lepiej bo na ten moment ilość plakatów i reklam na skrzyżowaniu AK z Piękną to tragedia.
Ja tylko jestem ciekawy jaki tam cyrk będzie jak faktycznie tam postawią te 14-15 piętrowe bloki po skosie od tej działki.
No łączka fajna tylko teren prywatny więc tak no nie za bardzo tam włazić.
@Darth_Gohan: wtedy to skrzyzowanie piekna->armii krajowej i wyjazd z komisow stalby chyba caly czas, a korek by sie ciagnal do ronda albo i kosciola :P
@pasta_alla_carbonara: Czy ja wiem. Tam było miejsce na ile? 100 aut? Bez przesady że to nagle by zmieniło kompletnie jak to wygląda. Dopóki nie ogarnęli tam płatnych miejsc to przecież też stawali ludzie na krzywego jak idioci wszędzie. Teraz jest jednak CIUT lepiej.
Ta działka jest
Iksde
@Wychwalany: