Wpis z mikrobloga

@scarrlucy: Typiara z Żabki chyba xD PS: toczenie beki to nie wycie, wy prawacy nawet jak się zes*acie na środku ulicy i ludzie zaczną was wytykać palcami, to waszą jedyną refleksją będzie "lewactwo wyje? znaczy dobrze zrobiłem" :)))
  • Odpowiedz
w sumie fakt. Typiara z RiGCz

@scarrlucy: Wiekszosc kobiet wie kto jest ojcem ich dzieci, tylko skrajna patologia, typowa p0lka nie ma pojecia przed kim nogi rozkladala.

Pozrawiam serdeczknie,.
  • Odpowiedz
@UchoSorosa: jak się to ma do tego, że jest dobrym politykiem? Dzieci SBków również nie powinni być dziś w polityce, a Rafał Trzaskowski kandyduje na prezydenta.

No i w sumie jakieś źródło, gdzie mówi, że nie wie kto jest ojcem? Pomyśl, że mogła zostać skrzywdzona ale nie usunęła dziecka.
  • Odpowiedz
jak się to ma do tego, że jest dobrym politykiem?

@scarrlucy: A jak sie to ma do konserwatywnych katolickich wartosci?

Dzieci SBków również nie powinni być dziś w polityce, a Rafał Trzaskowski kandyduje na
  • Odpowiedz
Pomyśl, że mogła zostać skrzywdzona

@scarrlucy: Pomysl ze mogla byc platna p---------a, wysokiej jakosci diva ktora zarabiala na tym pieniadze, grube pieniadze

PO CO TE FANTAZJE O CZYMS - ze cos cos MOGLO, ciezko ci przyjac fakt wiec fantazjujesz i budujesz sobie SZURSKA wizje swiata w ktorej wszystko chcesz wytlumaczyc GDYBANIEM
  • Odpowiedz
@scarrlucy zdrowe poglądy, czyli typowa konserwatywno-religijna hipokryzja?

– Czy popiera pani zakaz aborcji pochodzącej z gwałtu?

– Jestem ogólnie przeciwniczką aborcji, tak.

– A gdyby pani osobiście znalazła się w takiej sytuacji?

– Uuu, nie wiem, to bardzo osobiste pytanie i traumatyczna
  • Odpowiedz
@scarrlucy: Uff dobrze że moderacja usunęła, ponieważ doszło do oczywistej pomyłki: Trzaskowski oczywiście nie jest synem SBka, natomiast musiało ci się pomylić z mateckim którego ojciec sprzedawał kolegów na ubecji, szczególnie w okresie stanu wojennego, a dziadek dariusza mateckiego był ubekiem. Jest to do wglądu w IPN - mateckiemu nigdy nie udało się tego zatuszować, mimo pomocy kolegów pisowców.
  • Odpowiedz
No i w sumie jakieś źródło, gdzie mówi, że nie wie kto jest ojcem?

@scarrlucy: Nie ma

ale ona chyba wie przed kim rozkładała, w dalszym ciągu nie wie, który jest ojcem

@prezydent88 Czemu kłamiesz bezczelnie? W wywiadzie u żurnalisty powiedziała że ich porzucił.
  • Odpowiedz