Aktywne Wpisy

Atreyu +16
Co robicie ze zużytym olejem silnikowym?
Przyznam że wymieniam sobie i znajomym, raczej większe silniki więc po każdej takiej operacji zostaje mi jakieś 6 litrów czystej, czarnej esencji motoryzacji.
Do tej pory wylewałem do domowej kanalizacji, o boże jaki byłem głupi xD
Wyczytałem
Przyznam że wymieniam sobie i znajomym, raczej większe silniki więc po każdej takiej operacji zostaje mi jakieś 6 litrów czystej, czarnej esencji motoryzacji.
Do tej pory wylewałem do domowej kanalizacji, o boże jaki byłem głupi xD
Wyczytałem

źródło: Zrzut ekranu 2025-05-07 051702
Pobierz
ibleedforyou +1
Nienawidzę swojego życia !!!!!!!!
antyp0lacy
źródło: 1000038950
PobierzŻe to robienie konkurencji NATO, bo jak wiadomo z pomarańczową małpą na tronie, to NATO jest całkowitą gwarancją naszego bezpieczeństwa.
Komentarz usunięty przez autora
Piękne samozaoranie. Tak się akurat myszko składa, że PiS postawił zaporę na granicy, szybciutko, sprawnie i pomimo szczekania berlińskich piesków.
@xiv7:
@eduardo-garcia: całe szczęście, że nie używacie już słowa "mur". Zapora to wciąż zbyt duże słowo na ten płot, czy raczej ogrodzenie, ale niech już Wam będzie.
A ty w ogóle wiesz o czym mowa? To zrzeczenie się prawa weta w sprawach obronności, więc UE będzie sobie mogła przegłosować większością głosów, że nie ma sensu robić afery o Suwałki, czy Siemiatycze i nara.
@deletenomads:
Przede wszystkim oddanie kompetencji w sprawach obronności w ręce UE, np. przez odrzucenie prawa weta, które dotychczas przysługiwało członkom.
@Jabby:
Znasz się na tym jak [autocenzura] na poezji. Nasz mur ma najlepsze parametry z wszystkich postawionych przez kraje graniczące z ruskimi/białorusią. No, ale jak zwykle, nikt się nie zna, wszyscy głupi, wykopek wie lepiej.
@Kris-T:
Pewnie w swej nieskończonej "mondrosci" nie zauważyłeś, że głosowanie nie dotyczyło tylko budowy zapory, a szeregu rozwiązań prawnych oddających władzę nad obronnością w ręce Brukseli. No, ale trzeba być wyjątkowo filigranowym intelektualnie, by ruską agenturą nazywać partię, która wraz z Bidenem i Johnsonem uratowała państwowość Ukrainy, a potem wysyłała jej niezliczone ilości sprzętu z linii.
@till0:
No to sprawdź nad czym było głosowanie, geniuszu.
@Rolnikt:
Sprawdź nad czym było głosowane i jak. Niesamowite, że wy niczego nie weryfikujecie.
@JanTrajbal2:
źródło: 1000006097
Pobierz