Otwórz menu Konfiguracja. Za pomocą strzałek w lewo lub w prawo przejdź do menu Konserwacja drukarki . Przejdź do menu Przywracanie, a następnie naciśnij przycisk OK. Przejdź do opcji Przywróć ustawienia fabryczne, a następnie naciśnij przycisk OK.
@OscarGoldman @Catmmando : udało się! Podłączyłem k---e przez wifi direct, później przez panel www po adresie IP ustawienia wifi i przywrócenie ustawień fabrycznych. Dziękuję panowie za pomoc!
wejdź se na stronę HP i otwórz podręcznik użytkownika/instrukcję a nie na ślepo klikasz
@smyczy: możesz zrobic tak:
Otwórz menu Konfiguracja. Za pomocą strzałek w lewo lub w prawo przejdź do menu Konserwacja drukarki . Przejdź do menu Przywracanie, a następnie naciśnij przycisk OK. Przejdź do opcji Przywróć ustawienia fabryczne, a następnie naciśnij przycisk OK.
@smyczy: to ta szmata?
źródło: waaaaaaaaaaaaaaaa
Pobierzna stronie 28 jest też opisany reset do ustawień fabrycznych przez logowanie się po adresie IP drukarki domyślnym hasłem
źródło: strrrrr
Pobierzw ustawieniach na 100% masz TCP/IP info i tam masz ip, tylko nie wiem czy tam trzeba login i hasło czy standard admin/admin.
tylko w tej samej sieci musi być, najlepiej podłącz po kablu do routera.
Dziękuję panowie za pomoc!