Aktywne Wpisy

Analny_Rozrabiaka +441
Konfitura dodał kolejny film, ale się we mnie zagotowało. Pierwszy raz napisałem skargę. Za co my płacimy. Koleś stojący na chodniku - panie to będzie 5k grzywny! Chłop jeździ wśród dzieci po chodniku i ścieżki? Pyrpyr to bemdziem tylko za parkowanie rozliczać proszem 100 zł.
#policja #stopcham #konfitura #warszawa
#policja #stopcham #konfitura #warszawa

BobekRobek +31
W sumie taka krótka historia z początków małej przesiebiorczości.
Szukałem kogos kto będzie pobierał rzeczy z mojego magazynu. Pakował i wysyłał. W sumie prosta praca.
Dałem ogłoszenia. 25zl netto za h. MAOOoo!
Żadnego dzwgania lekkie rzeczy. Paczki do 1.5kg.
Dobra.
Szukałem kogos kto będzie pobierał rzeczy z mojego magazynu. Pakował i wysyłał. W sumie prosta praca.
Dałem ogłoszenia. 25zl netto za h. MAOOoo!
Żadnego dzwgania lekkie rzeczy. Paczki do 1.5kg.
Dobra.
- mają 1000 zaproszeń do znajomych na FB dziennie
- mają milion polubien i par na Tinderze
- 100 betaorbiterów gotowych na każde jej skinienie
- mają kilkunastu "kolegów" którzy są do FWB
- maja łatwy dostęp do typów wożących doopę, płacących za kebaby, dających prezenty na różne okazje i bez okazji w zamian nie dostający nawet życzeń na dzień chłopaka czy jakikolwiek inny
- mają mnóstwo znajomych i nie rozumieją co to znaczy być samotnym
- mają depresję z powodu odrzucenia przez Chada bo sensem ich życia jest znalezienie Jelenia do zapłodnienia
- mają tak lajtowe życie, że powinny wstydzić się za depresję, bo nie mają prawa jej mieć
- mają tak ułatwione wszystko, że gdyby przeciętny facet stał się nagle kobietą naukowcem, to z palcem w uchu zdobyłby 10 Nobli
- mają tylko jeden obowiązek - rodzić dzieci, bo nikt niczego innego od nich nie oczekuje, no żyć nie umierać
- mają przyjemne życie, bo magicznie omijają je choroby, autyzmy i aspergery, alkoholizm rodziców, śmierci w rodzinie, molestowania przez "wujków" i księży, wypadki, kradzieże, p-----c, w tym także nie dotyczy ich dokuczanie im przez "kolegów" z klasy i inna forma odrzucenia przez grupę, bo wszystkie kobiety zawsze są lubiane, śmiałe, wesołe, ekstrawertyczne, neurotypowe itp
- jeśli kobieta targnie się na swoje życie, to albo jest wybitnie słaba psychicznie i dobrze że się stało jak się stało, albo jest atencjuszką która przekroczyła granicę w realności swojej próby SB, bo jak facet się targnął na swoje życie to musiał mieć przeeebane 10 razy gorzej niż ona.
To są ludzie, którzy w doopie byli, gunwo widzieli, a z kobietą rozmawiali jedynie podczas robienia pobocznego questa w grze.
Ich jedyna wiedza na temat kobiet bierze się z poglądów innych tak samo zaburzonych jak oni gości.
Prawda jest taka że żadna płeć nie ma ani lepiej ani gorzej, kobiety mają lepiej w innych aspektach niż mężczyźni, a faceci mają w innych aspektach lepiej od kobiet.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #psychologia #s--s #p-----c #samotnosc #autyzm #asperger #takaprawda #przemyslenia #p0lka
@czescmampytanie xDDD wiesz że mam teraz rację ale na złość mi musisz oczywiście napisać to co napisałeś. Nic nowego na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AlienFromWenus: no, na przykład w aspekcie sądów rodzinnych, przyjęć na studia/staże i poboru
Zaraz ci ona napisze, że mamy równouprawnienie oraz, że to wszystko z sądami i poborem to "urojenia inceli" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡
Jak to jest przecież wasz pryzmat miary mężczyzn którzy wam nie chcą simpować, no ale jak to femoid ma w zwyczaju odwracamy teraz kota ogonem ( ͡° ͜ʖ ͡°) xD
@AlienFromWenus: No a nie mają?
@charles-terror: To dlaczego ich zlewasz? Rozwala mnie to, że co chwilę ktoś na wykopie narzeka, że o mężczyznach nikt nie myśli i nikt ich nie wspiera, inni mężczyźni to plusują i komentują, ale żeby sami coś mieli zrobić dla drugiego faceta, to nie xD