Aktywne Wpisy

Lewusx +748
24h do wyjścia.
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram

źródło: IMG_4876
Pobierz
Teuvo +102
podoba mi się na tym windows 11 że jak się zawiesi explorator plików i się go ubije przez task manager bo nic innego nie da rady zrobić to wtedy znika pasek zadań, menu start, pulpit i wszystko
lata mijają a windows wciąż to samo g---o
lata mijają a windows wciąż to samo g---o
Szukam pomocy w wyborze zestawu do konwersji roweru
Chciałbym baterie na dobrych ogniwach markowych 20ah 48v
Silnik słyszałem, że dobry jest Bafang ? taki 750w chyba by wystarczył
Musi być silnik w tylnym kole, z opcją manetki. Silnik bezszczotkowy.
Rower mam Kross TransArctica Hamulce są tam hydrauliczne, manetki hamulca są oddzielnie z przerzutkami.
Dobrał by mi ktoś taki zestaw ? Bateria może być osobno, Z ali myślałem kupić ? tylko nie jestem pewiem czy można tam kupić dobra baterie
#ebike #rowery #pytanie
Mam baterię od chińczyka i też przejechała tyle ale nie polecam. Mam nierówność na jednej celi, wyprowadziłem kontakty i kotnroluję, czasem doładuję, albo rower mi się przez to wyłączy przy 25% pojemności. Ale jeździ.
Polecam zrobić samemu. A
Co do Baterii, to chyba na olx poszukam kogoś kto robi takie. Jeszcze nie wiem jak rozwiązać sprawę manetki ? Bo w tych zestawach są manetki zwykłe na linke, a ja mam hydrauliczne.
A manetka w temacie to
Komentarz usunięty przez autora
@Gozdziu: Czyli te bateria z ali na ogniwach markowych tez sa do kitu ? NIe sa tanie bo 2100 zl za 48v 20ah
Masz namiar na kogoś sprawdzonego, ewntualnie u nas w kraju ?
Już sam nie wiem gdzie kupić te baterie, bo na allegro też sprzedają chinskie baterie