Aktywne Wpisy

Cicholot +81

masternodeBTC +268
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się
Jebłem klucze u dziada wczoraj miałem już wracać na baze po rozładunku na pusto i jebła mi opona z przodu, zjechałem na stacje nie bylo jak podniesc, chciałem po gumach najechac na lancuchy ale sie zakleszczylem i urwalem zderzak.
Pieprzony dziadtrans zmarnował mi 8 msc życia, sugerowałem żeby zmienił opony, zlał to, chciałem mieć na zapasie opone bez drutów, zlał to, w naczepie odstawałą podłoga, rozwalony teleskop gazowy, urwane klamry, rozwalona tyczka od plandeki, zbity klosz lampy, i tak można by dalej wymieniać, stary myślał że sobie mechanika znalazł. Brak bazy, brak serwisu, ciagle coś wyskakiwało, stary pisze jezdzic obserwowac. Wreszcie upragnione bezrobocie #bekaztransa
źródło: IMG_20250312_075321374_HDR
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora