Aktywne Wpisy

#dzieci #rodzice #rodzicielstwo #ksiazki
Cześć. Mam syna 3,5 letniego nudzą mu się ksiązki typu: pucio, kici kocia, psi patrol i inne. Biblioteka przewertowana, brakuje już pomysłów. Opowiadam mu więc wymyślone historyjki inspirowane bajkami, wierszami itd ale powiem szczerze, że nie mam już siły wymyślać co wieczór co innego. Więc czy znacie jakieś książki ze sporą ilością treści, jakieś fajne opowieści, opowiadania dla dzieci w
Cześć. Mam syna 3,5 letniego nudzą mu się ksiązki typu: pucio, kici kocia, psi patrol i inne. Biblioteka przewertowana, brakuje już pomysłów. Opowiadam mu więc wymyślone historyjki inspirowane bajkami, wierszami itd ale powiem szczerze, że nie mam już siły wymyślać co wieczór co innego. Więc czy znacie jakieś książki ze sporą ilością treści, jakieś fajne opowieści, opowiadania dla dzieci w
razdwatrzy55 +7
Wchodzenie w koalicję z Niemcami, którzy jeszcze w dodatku powołują się na nazistowską retorykę w swojej kampanii? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Gdzie problem?
#polityka #bekazkonfederacji #neuropa
źródło: IMG_1561
Pobierz@Shoujiki: Okazanie szacunku kobietom zgwałconym przez migrantów? Szenyszyn: "Niech sobie zrobią aborcje"
https://filmiki.tv/to-sie-w-glowie-nie-miesci-szokujace-slowa-poslanki-lewicy_55590
A o tych masowych gwałtach na dzieciach to już była taka pani Ukrainka co opowiadała, wywalili ją na zbity pysk bo okazało się że nie może pokazać rzeczy o których mówiła: https://oko.press/sprawa-denisowej-czyli-jak-byc-czystym-i-puszystym-w-czasie-wojny
Zdajesz sobie sprawę jak to świadczy o Ewce fakt, że musisz ją porównywać do kogoś takiego jak Senyszyn, żeby znaleźć coś na jej obronę? XD
@Shoujiki: To oni jeszcze żyją w ogóle? xd
Zgwałcona Włoszka? Ok, więcej migrantów. Zgwałcona Niemka? Ok, więcej migrantów. Beą zgwałcone Polski? Oki, multikulti forever!
Gwałty na Ukrainie? Trolle uruchamiają się. xDDD "Biedneee Ukrainkiiii". ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Whoa, jakie projekcje. To wciąż nie to samo co sugerowanie, że normalny, zdrowy lewak szanuje Senyszyn, ale wciąż grubo.
XDDDD
Powiedz mi, gdzie ktoś gwałty usprawiedliwia, gdzie te złe lewaki ciesza się z gwałtów czy ignorują ten temat? Przecież to twoi ulubieńcy są przeciwni choćby zmianie definicji gwałtu i nawet kłamią, że domniemanie niewinności ono
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: 7g2u0utdjKanh5VlwGgruMWP8G5pUyBYi91M7JAN
Pobierz