Wpis z mikrobloga

Okazanie szacunku ukraińskim dzieciom gwałconym przez rusków? „Nie będę tego robić, bo w ten sposób bratam się z ludźmi, którzy mordowali Polaków na Wołyniu”.

Wchodzenie w koalicję z Niemcami, którzy jeszcze w dodatku powołują się na nazistowską retorykę w swojej kampanii? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Gdzie problem?

#polityka #bekazkonfederacji #neuropa
Shoujiki - Okazanie szacunku ukraińskim dzieciom gwałconym przez rusków? „Nie będę te...

źródło: IMG_1561

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Shoujiki nie ufam ludziom (zwłaszcza babom) którzy nie przejmują się losem dzieci, to jest sprzeczne z biologią. Mi sie chce rzygać na samą myśl że coś takiego mogłoby spotkać moja bratanice. Ewka widocznie ma problem z odczuwaniem empatii.
  • Odpowiedz
Okazanie szacunku ukraińskim dzieciom gwałconym przez rusków?

@Shoujiki: Okazanie szacunku kobietom zgwałconym przez migrantów? Szenyszyn: "Niech sobie zrobią aborcje"
https://filmiki.tv/to-sie-w-glowie-nie-miesci-szokujace-slowa-poslanki-lewicy_55590
A o tych masowych gwałtach na dzieciach to już była taka pani Ukrainka co opowiadała, wywalili ją na zbity pysk bo okazało się że nie może pokazać rzeczy o których mówiła: https://oko.press/sprawa-denisowej-czyli-jak-byc-czystym-i-puszystym-w-czasie-wojny
  • Odpowiedz
@Cogito-sum no ale Ewcia chyba powinna być lepsza niż jakaś zła lewaczka? Przecież to konserwatywka, powinna kochać dzieci i troszczyć sie o nie? No ale Ewcia sama przyznała że rozważałaby aborcje ciąży z gwałtu xD taka to typowa prawacka hipokryzja
  • Odpowiedz
@Cogito-sum

Okazanie szacunku kobietom zgwałconym przez migrantów? Szenyszyn: "Niech sobie zrobią aborcje"

Zdajesz sobie sprawę jak to świadczy o Ewce fakt, że musisz ją porównywać do kogoś takiego jak Senyszyn, żeby znaleźć coś na jej obronę? XD
  • Odpowiedz
@Shoujiki: @walciak @van-der-staas Ja nie bronie Zajczączkowskiej, ja pokazuje wasze obrzydliwe podwójne standardy.
Zgwałcona Włoszka? Ok, więcej migrantów. Zgwałcona Niemka? Ok, więcej migrantów. Beą zgwałcone Polski? Oki, multikulti forever!
Gwałty na Ukrainie? Trolle uruchamiają się. xDDD "Biedneee Ukrainkiiii". ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Cogito-sum

Ja nie bronie Zajczączkowskiej, ja pokazuje wasze obrzydliwe podwójne standardy.

Zgwałcona Włoszka? Ok, więcej migrantów. Zgwałcona Niemka? Ok, więcej migrantów. Beą zgwałcone Polski? Oki, multikulti forever!

Whoa, jakie projekcje. To wciąż nie to samo co sugerowanie, że normalny, zdrowy lewak szanuje Senyszyn, ale wciąż grubo.
  • Odpowiedz
@Cogito-sum niezła odklejka xD możesz pokazać przykłady wpisów gdzie piszemy że gwałty na Niemkach albo Włoszkach są ok? Bo chyba nie wypisujesz bzdetów wyciągnietych z d--y?
  • Odpowiedz
@Cogito-sum: Powiedz mi na co Senyszyn odpowaidała, na jak skrajnie p------e pytanie, gdzie najpierw kazano jej nie obrażać osoby która je zadała i odpowiedzieć. Ile empatii we łbie z------j prawaczki było, gdy z tym wyjechała?

Powiedz mi, gdzie ktoś gwałty usprawiedliwia, gdzie te złe lewaki ciesza się z gwałtów czy ignorują ten temat? Przecież to twoi ulubieńcy są przeciwni choćby zmianie definicji gwałtu i nawet kłamią, że domniemanie niewinności ono
  • Odpowiedz
@walciak Ewusia to nie wiem, czy rozumie, czym jest empatia. A prawie na pewno stosuje ją wybiórczo, jak to jakiś użytkownik tu napisał jakiś czas temu, kobiety mają niesamowitą wręcz zdolność do zakrzywiania rzeczywistości i racjonalizacji swoich przemyśleń i poglądów, nawet, jeśli są one wewnętrznie sprzeczne, albo niezgodne z tym, co ta kobieta deklaruje w innych rozmowach. Mało tego, sporo kobiet na postawienie jej przed faktami i nieścisłościami reaguje emocjami, nawet
  • Odpowiedz