Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ostatnio natrafiłem na dość dziwne (dla mnie) produkty w sprzedaży. Np firmy cookies. Wygląda to na produkt legitnej amerykańskiej firmy co przedaje różne przetwory konopne. Ale na opakowaniach jest ”hemp infused flowers". No i co to jest? Czym to jest infuzowane?

Albo produkty THCa (np. MAGIC FARMERS) - to po prostu normalne tradycyjne konopie?

A te wszystkie THCO, HHX, 10-OH? Co to właściwie jest? Znaczy kumam ze to wszystko są kanabinoidy - ale jak to sie robi? Bo przecież te substancje nie występują naturalnie (albo występują w śladowych ilościach) w konopiach…

vapy juz pomińmy - tam można wsadzić wszystko i mnie to nie dziwi. Ale to wygląda jak normalne kwiaty konopi które wcale takie normalne nie są. Jaki to ma sens?

stary juz dziad jestem i nie kumam takich nowości…

#wykopjointclub #medycznamarihuan #narkotykizawszespoko

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PRENCIOR: psychozy to można i od zwykłego thc dostać.
syntentyczne kanna są groźne głównie dlatego że sa bardzo bardzo bardzo słabo przebadane pod względem wpływu na zdrowie. druga kwestia że są tak samo nielegalne jak zwykłe thc

Thca to wyjątek bo to w zasadzie zwykłe thc które jest legalnie sprzedawane dzięki dziurze w prawie w stanach zjednoczonych (W Polsce nielegalne tak samo jak inne analogi). Thca to forma kwasowa thc
  • Odpowiedz