✨️ Obserwuj #mirkoanonim #femboy #crossdressing czy ktokolwiek z was próbował powiedzieć swojej różowej (zakładając że jest hetero) o tym że się przebiera i feminizuje? Czy w ogóle jest szansa znalezienie kobiety która to zaakceptuje? Czy chwalicie się na tinder itp. o swoich skłonnościach? Sam Crossuje już kilka lat jednak czuję się trochę samotny. Ja nie gej i bi, także mam utrudnione zadanie jeśli chodzi o szukanie partnera do życia. Wydaje mi się że wśród społeczności lgbt było by to prostsze.
@mirko_anonim ja bym nie miała nic przeciwko temu, żeby mój mąż się przebierał w damskie ciuszki jeśli by lubił, o ile nadal ja go pociągam i chce ze mną uprawiać s--s :P miałam znajomą, która przypadkiem odkryła takie upodobanie swojego męża i przez się rozwiedli, tzn nie było to jedynym powodem, ale pamiętam że byłam zdziwiona czemu aż tak się o to oburzyła. To nie mój kink i nie kręci mnie
✨️ Autor wpisu (OP): @Gieraryhir lol bardzo duża ilość osób, która się przebiera jest hetero. W reddit jest pełno wpisów kobiet, które odkryły podczas związki że ich facet lubi damskie ciuszki. ( ͡°͜ʖ͡°)
dobroduszny-obserwator-87: Zakładanie obcisłych legginsów, body, czy stringów przejdzie u wielu kobiet, natomiast nie liczyłbym na zrozumienie jeśli chodzi o spódniczki, pończoszki, koronki, już nie mówię o staniku czy szpilkach. Ale ogólnie to ciężki temat, gdyż kobiety mają to do siebie że szukają męskich facetów, o męskich cechach. Nie twierdzę że nie ma jakiś garstki kobiet które zaakceptuje #femboy ale naprawdę nie liczyłbym na cuda. Ciężko powiedzieć żeby facet w
aktywny-pionier-35: Jeżeli chodzi o przebieranie pod femdom czy pegging jest to do zaakceptowania dla wielu kobiet, sama bawię się tak z moim partnerem. Na codzień jednak jest on męskim facetem i mamy też normalny s--s gdzie on dominuje.
Nie chciałabym jednak zadawać się z transem lub kimś kto robi to od tak na codzień.
#femboy #crossdressing
czy ktokolwiek z was próbował powiedzieć swojej różowej (zakładając że jest hetero) o tym że się przebiera i feminizuje? Czy w ogóle jest szansa znalezienie kobiety która to zaakceptuje? Czy chwalicie się na tinder itp. o swoich skłonnościach? Sam Crossuje już kilka lat jednak czuję się trochę samotny. Ja nie gej i bi, także mam utrudnione zadanie jeśli chodzi o szukanie partnera do życia. Wydaje mi się że wśród społeczności lgbt było by to prostsze.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Nie chciałabym jednak zadawać się z transem lub kimś kto robi to od tak na codzień.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰