Wpis z mikrobloga

Forrest Gump polskiej polityki. Każda interakcja z dziennikarzami kończy się dla niego kompromitacją, więc sławek postanowił, że od teraz zamiast chodzić, będzie biegał sprintem. Dzięki temu może kreować swój wizerunek, jako mocno zapracowanego człowieka i jednocześnie unika kompromitacji, bo żaden dziennikarz nie może go dogonić xD

#konfederacja #mentzen #wybory #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polityka
CrazyZdzich - Forrest Gump polskiej polityki. Każda interakcja z dziennikarzami kończ...

źródło: Zrzut ekranu 2025-03-12 o 11.39.27

Pobierz
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CrazyZdzich: jest jakiś kandydat który nie boi się rozmawiać z dziennikarzami? Mentzen ucieka, Nawrocki nie odpowiada na pytania, Trzaskowski udaje że nie słyszy pytań i kończy spotkania. Reszta to pewnie nawet pytań nie dostaje xD
  • Odpowiedz
@CrazyZdzich: Zabawne jest to, że dwa dni temu Giertych popełnił na X wpis pod tytułem: Czas brać się za niszczenie Mentzena bo wyprzedził Nawrockiego i jeszcze wygra z Trzaskowskim. No i proszę, od rana na wykopie wszystkie ręce na pokład.
  • Odpowiedz
@zonecom: zabawne jest tylko, że mentzen lub ucieka przed dziennikarzaminie wchodzi bezpośrednio w polemikę z innymi politykami, ciekawe czemu, może pogrom przez Petru dwa razy go tak zawstydził.

Zabawne jest to, że dwa dni temu Giertych popełnił na X wpis pod tytułem: Czas brać się za niszczenie Mentzena bo wyprzedził Nawrockiego i jeszcze wygra z Trzaskowskim. No i proszę, od rana na wykopie wszystkie ręce na pokład.

mi nie płacą
  • Odpowiedz
@Ormiq: Nie twierdzę że nie. Mnie tylko bawi zmiana mądrości etapu. Jeszcze tydzień temu liberalne media chętnie go zapraszały i dawały się wypowiedzieć bo był potrzebny, a teraz, brylanty przeciw orzechom że do weekendu Wyborcza ze dwa razy go zaatakuje.
  • Odpowiedz
Zabawne jest to, że dwa dni temu Giertych popełnił na X wpis pod tytułem: Czas brać się za niszczenie Mentzena bo wyprzedził Nawrockiego i jeszcze wygra z Trzaskowskim. No i proszę, od rana na wykopie wszystkie ręce na pokład.

@zonecom: jak wiadomo wcześniej nikt się na wykopie nie śmiał ze słabka xD
  • Odpowiedz
jest jakiś kandydat który nie boi się rozmawiać z dziennikarzami? Mentzen ucieka, Nawrocki nie odpowiada na pytania, Trzaskowski udaje że nie słyszy pytań i kończy spotkania.

@popson95: po c--j kłamiesz gościu? Trzaskowski odpowiada na pytania od ludzi na każdym swoim spotkaniu. Hołownia robi tak samo, nie ma spotkania z wyborcami bez przynajmniej pół godziny na pytania. Nie mają problemu nawet z pytaniami od konfiarzy którzy chcą tam zabłysnąć, bo to
  • Odpowiedz

@zonecom: A Ty myślisz, że politycy ogłaszają publicznie na Twitterze swoją strategię w kampanii wyborczej? XD

Nie wspominając już o tym, że Giertych nawet nie stał koło sztabu Trzaskowskiego, to jest
  • Odpowiedz

@zonecom: przecież tu jest j-----e po konfederacji od czasu jej powstania xD wejdź sobie na tag #bekazkonfederacji
  • Odpowiedz