Wpis z mikrobloga

#konfederacja #bekazprawakow #bekazpisu
Zainteresowanym głosowaniem na przedstawiciela Konfederacji przypominam że głos na Mentzena = głos na PiS.
Jako prezydent nic mu nie przeszkodzi w ułaskawianiu pisowskich przestępców. Tego chcecie dla Polski? ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Poniżej jego słowa z 2023r. #polityka
sztefen_muller - #konfederacja #bekazprawakow #bekazpisu
Zainteresowanym głosowaniem ...

źródło: f1725aa3c24b859350581faa70aa941f6eff847933d276e8fc36cef522e41976

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sztefen_muller: Głos na Memcena w pierwszej turze to szansa, że w drugiej turze nie będzie pana śmiesznego bez opinii.
I bez ironii rozważam taki ruch, chociaż w drugiej leci na Trzaskowskiego.
  • Odpowiedz
Dlatego bronią pisowskich imunitetów? Dlatego wipler płaczę nad każdym pisowskim złodziejem okradającym Polskę i Polaków?
  • Odpowiedz
Głos na Memcena w pierwszej turze to szansa, że w drugiej turze nie będzie pana śmiesznego bez opinii.

@bukimi: Rozumiem sens i założenia, ale mam obawę: Jeśli Memcen wykręci w prezydenckich te ~20%, to na jesieni może on śmiało zakładać partię polityczną, która na dzień dobry ma poparcie 2x większe niż konfederosja. A nawet obecne 9% konfy jest dla mnie przerażające ()
  • Odpowiedz
Zainteresowanym głosowaniem na przedstawiciela Konfederacji przypominam że głos na Mentzena = głos na PiS.

@sztefen_muller:

Dobra przekonałeś mnie, rzucam wszystko i głosuje na tęczowego Rafałka.
  • Odpowiedz
1) Zakaz rozwodów

ćwierćprawda/manipulacja.
On jest za dodaniem do katalogu związków (czyli zwiększeniem wyboru), rodzaju małżeństwa, które jest nierozerwalne bez zgody biskupa czy jakoś tak. Czyli nieprawda że Mentzen chce zakazu rozwodu dla wszystkich (co zdajesz sie sugerować), on tylko chce dodatkowej opcji dla chętnych ( czytaj ultra katolików).
Zwykłe małżeństwa i rozwody są i będa i nikt nikogo do brania ślubów "nierozerwalnych" nie zmusza.

2)
  • Odpowiedz