Aktywne Wpisy

JonaszSynGrazyny +1181
Jak ostatnia pipa rysnalem dziś Pana na parkingu. Wyjeżdżając, przodem. No jak leszcz. No mówię kij trza czekac. Pan wraca z dziećmi z zakupów, dostrzegł i widzę jak zwalnia załamany. Mówię halo to Pana, bo to ja winowajca. Chłop tak się ucieszył, że poczekałem i nie kombinowałem, taki był mily, uprzejmy i układny, że aż mi w---w minął zem taka niemota. A później jeszcze się okazało, że mam prawo raz na 3
Pnnn +6
Zainteresowanym głosowaniem na przedstawiciela Konfederacji przypominam że głos na Mentzena = głos na PiS.
Jako prezydent nic mu nie przeszkodzi w ułaskawianiu pisowskich przestępców. Tego chcecie dla Polski? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Poniżej jego słowa z 2023r. #polityka
źródło: f1725aa3c24b859350581faa70aa941f6eff847933d276e8fc36cef522e41976
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Jesteśmy jak materia i antymateria (。◕‿‿◕。)
źródło: trolle
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: trolle2
PobierzI bez ironii rozważam taki ruch, chociaż w drugiej leci na Trzaskowskiego.
@bukimi: Rozumiem sens i założenia, ale mam obawę: Jeśli Memcen wykręci w prezydenckich te ~20%, to na jesieni może on śmiało zakładać partię polityczną, która na dzień dobry ma poparcie 2x większe niż konfederosja. A nawet obecne 9% konfy jest dla mnie przerażające (╥﹏╥)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: trolle3
Pobierz@sztefen_muller:
Dobra przekonałeś mnie, rzucam wszystko i głosuje na tęczowego Rafałka.
@henry-jest:
To tak pierwsze z
@sztefen_muller: masowo wprowadzany zakaz rozwodów? Zaciekawiłeś mnie, dasz cytat?
ćwierćprawda/manipulacja.
On jest za dodaniem do katalogu związków (czyli zwiększeniem wyboru), rodzaju małżeństwa, które jest nierozerwalne bez zgody biskupa czy jakoś tak. Czyli nieprawda że Mentzen chce zakazu rozwodu dla wszystkich (co zdajesz sie sugerować), on tylko chce dodatkowej opcji dla chętnych ( czytaj ultra katolików).
Zwykłe małżeństwa i rozwody są i będa i nikt nikogo do brania ślubów "nierozerwalnych" nie zmusza.