Nie wiem czy ktoś to już pisał, ale obstawiam, że cała ta akcja z Natanem, Ciosem i Labrygą to tylko i wyłącznie promocja gali. Good Boys wiedzieli, że nie zawalczą z Pudzianem, ale nie chcieli walki z Labryga więc federacja zaproponowała poddymienie za odpowiednią kasę. Oczywiście Labrydze też powiedzieli żeby trochę poddymił i wyszło co wyszło. Teraz Good Boys mają zadanie żeby ponarzekać, zresztą jak zawsze, trochę powyzywać federację i włodarzy - musi być autentycznie. Specjalnie program został z tego powodu przełożony co było już ustalone dużo wcześniej. A ostatecznie wszystko jest zrobione tak żeby po wypadnięciu Good Boysów Labryga zawalczył rewanż z Pasternakiem. Tak to wygląda na moje oko.
@Bunsen: A ja mam nieco inną teorię. Druid serio skontaktował się z kimś z supportu YouTube albo YouTube sam zajął się ostatnią konferencją i dostali strike co przekłada się na bana na transmisję. Z dwojga złego woleli żeby Goodboysi podkręcili, ze nie walczą niż ogłaszać że mają bana na transmisję.
#famemma
Z dwojga złego woleli żeby Goodboysi podkręcili, ze nie walczą niż ogłaszać że mają bana na transmisję.