Wpis z mikrobloga

#kononowicz #sradek kolejny raz się potwierdza że to co mówią latexy należy obracać o 180 stopni.

Kosno za życia kononona tyle pieprzył że nie chce Belwederu ani fantów, że to źli ludzie jak WSW i Olgierdano chcą okradać Krzyśka. A teraz łajza zielona, zastanawia się na filmie, czy mu się pralka z łazienki Kononowicza zmieści do samochodu i mówi że kontaktuje się z rodziną konona w sprawie własności domku
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Denaturovsky: On dobrze wie że okrada ten domek ale śmieje się że Nikt mu nic nie zrobił chociaż wczoraj widziałem jakieś pismo na zielonego co trafiło na policję.
  • Odpowiedz
  • 5
@LATEXXX: to nie do mnie z takimi prośbami. To trzeba kierować na krzyżową, ul. Borowa. Tylko nie wiem czy właściciel posesji nie śkyla penesa jakiegoś menela. On ma takie chore fetysze, chwalił się nimi na wykopie

A tak oprócz tego chciałem powiedzieć, że Rafał Kosno jest potężnie prz3cw3l0ny
  • Odpowiedz
@Denaturovsky: Oby dostał porządny wpieldor na pogrzebie Knura, na miejscu wszystkich jakby zaczął pieprzyć swoje rzeczy to na sile go wywalić stamtąd. Chłop okrada domek po całości, nie ma prawa nic stamtąd wynosić ani zabierać!
  • Odpowiedz
@Knurol: jeśli rodzina jest naprawdę daleka (co nie wyklucza przyjęcia spadku) to pogrzeb może być organizowany przez MOPR/MOPS. Rodzina jak się znajdzie i będzie chciała spadek po zmarłym będzie musiała po prostu pokryć koszty pogrzebu.
  • Odpowiedz