Wpis z mikrobloga

Hej! Ktoś w #warszawa robił może operacje #przegrodanosowa ? Polecicie jakiś szpital? Może być w całej Polsce, to sobie pozwiedzam. xD Praktycznie nie oddycham jedną dziurką i czasami się duszę. Mam skierowanie na #septokonchoplastyka , robiłem nawet TK ale gościu nawet nie sprawdził tylko poświecił i od razu powiedział że sytuacja jest tragiczna (pilnego nie wydał btw.). Cykam się strasznie że coś mi spieprzą i będzie gorzej niż jest, a aż 10k na prywaciarza nie mam. Rok temu się przemogłem żeby zadzownić ale powiedzieli że u nich jest bez ogólnego tylko miejscowe, to sobie dałem spokój.
#przegrodanosowa #konchoplastyka #septoplastyka #leczenie #operacja #zdrowie #chrapanie #bezdechsenny
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ToyBoi: ja mialam w znieczuleniu miejscowym w szpitalu wojskowym w krakowie ( ͡° ͜ʖ ͡°) znieczulenie polecam, moje najlepsze wspomnienie to jak młotkiem w nos dostałam i mnie to śmieszyło xD jeśli chodzi o warszawe to słyszałam, że na Szaserów robią spoko i ludzie są zadowoleni. mój szpital mogę polecić jeśli chodzi o lekarzy/pielęgniarki itp, ale jeśli chodzi o warunki na oddziale, to czas się tam
  • Odpowiedz
@ToyBoi: hah robilem kilka dni temu septoplastyke / septokonchoplastyke z małżowinami w miejscowym na NFZ xD

Jak chcesz coś wiedziec wiecej to pisz smialo bo jestem na świeżo :)
  • Odpowiedz