Wpis z mikrobloga

@kupuje_bulki_w_almie solgaz nie jest c-----y, mam płytę z solgazu już 5 lat i jestem zadowolony. Jest już po tym czasie troche porysowana, ale działa zajebiście. Najlepsze że odziedziczyłem ją jeszcze po poprzednim lokatorze mieszkania w Niemczech które wynajmuję xd
  • Odpowiedz
aferę, pamiętam, że była. Mirka z firmy też pamiętam. Co się o------o, że Afera wybuchła?

@jarezz: Klasyczny cykl mirkobloggera zatoczył koło. Najpierw Cię uwielbiają, a potem nienienawidzą. Poszło chyba o to, że było już za dużo tak de facto. A punktem zapalnym chyba było to, pod jakimś ich wpisem na mirko wywiązała się dyskusja w czym płyta solgazu jest lepsza od tradycyjnej kuchenki. No i on gdzieś tam odpowiadali, że
  • Odpowiedz
@kupuje_bulki_w_almie solgaz nie jest c-----y, mam płytę z solgazu już 5 lat i jestem zadowolony. Jest już po tym czasie troche porysowana, ale działa zajebiście. Najlepsze że odziedziczyłem ją jeszcze po poprzednim lokatorze mieszkania w Niemczech które wynajmuję xd

@windows95: Ale pewnie indukcje masz? A oni promowali swoją płytę na gaz na której zapieka się brud i ma bardzo dużą bezwładność gdy chcesz precyzyjnie wyregulować grzanie.
  • Odpowiedz
@kupuje_bulki_w_almie: ja to solgazem zainteresowałem się na długo zanim pojawił się na mirko bo szukałem jakichś ciekawszch rozwiązań niż zwykła kuchenka. Wystarczyło wtedy dosłownie kilkanaście minut riserczu, żeby stwierdzić jaki to scam xD Płyta kosztuje w c--j siana, rysuje się jakby była z plastiku, jak coś rozlejesz trudno się czyści, a od czyszczenia rysuje się jeszcze bardziej, bardzo częste awarie, a jako wisienka na torcie to serwis i obsługa gwarancji,
  • Odpowiedz
A Kuba został dzięki Wam całkiem popularny w świecie markjetignu :) Poczytajcie sobie ;P I o to mu chodziło :D A nie o solgaza xD
  • Odpowiedz